fbpx

Welke kartarrangementen bestaan er?

Verschillende kartarrangementen

Van plan om binnenkort eens te gaan karten met een groep vrienden, collega’s of familie? Weet dan welke opties er zijn! Bij een ‘normaal’ rondje karten blijft het namelijk niet, je kunt er ook voor kiezen om écht te gaan racen. Dit hoeft niet eens veel duurder te zijn, maar geeft net even dat extraatje aan je uitje! In deze blog leggen we je er meer over uit.

Een losse heat karten

Je kunt er allereerst voor kiezen om gewoon een losse heat te gaan rijden. Dit kan je vergelijken met een soort kwalificatie: het draait om de snelste rondetijd die je noteert binnen tien minuten. Elke volgende heat is meestal wat goedkoper, dus dat is een mooi voordeel! Speciale kartarrangementen zijn echter nog véél leuker.

Bekijk: alle kartbanen van Nederland!

Grand Prix karten

Een normale heat karten is ontzettend gaaf, maar je kan het échte racegevoel naar boven toveren door een Grand Prix te boeken. Meestal gaat dit als volgt: één heat trainen, één heat kwalificatie en één heat racen vanaf de startopstelling! Net een Formule 1 weekend in het klein dus. Meestal betaal je hier alleen de bekerset extra voor, wat zo’n € 30,00 zal zijn. Als je dat verdeelt met z’n allen, stelt het niets voor! Dit zorgt voor een leuke strijd op de baan. Wie tilt de grootste trofee omhoog op het podium?

Endurance racen

Om de teambuilding te stimuleren, kan je ook een langere endurance race organiseren. Dat wil zeggen dat je de kartbaan voor bijvoorbeeld een uur boekt en dat er in verschillende teams gestreden wordt om de podiumplaatsen. In dat uur moet elk team een paar keer wisselen van rijder en kart, waardoor je dus ook te maken krijgt met pitstops. Welk team heeft daarin de beste tactiek? De meeste kartbanen kunnen dit wel organiseren: één van de gaafste kartarrangementen!

Kartuitje uit handen geven?

Wil je een geweldig georganiseerd kartuitje, speciaal afgestemd op jouw wensen en zonder dat je iets hoeft te regelen? Vul dan het formulier in via deze link en wij nemen contact met je op! Simpel, snel en op alle kartbanen mogelijk.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.