fbpx

Een kartcursus versus onze Race Academy!

Onze Race Academy is anders dan de gemiddelde kartcursus. In deze Race Blog leggen we je er alles over uit. We richten ons hierbij op een kartcursus voor een kind en onze Race Academy voor kinderen.

Een kartcursus: hoe werkt dat?

Een ‘reguliere’ kartcursus bestaat meestal uit bijvoorbeeld 3, 5 of 10 kartlessen. Na deze kartlessen heb je de ‘basis’ van het karten geleerd, maar ben je eigenlijk pas nét begonnen aan de kartsport. Na deze kartcursus word je vaak ‘losgelaten’ door een kartbaan; je hebt nu de basis geleerd en kunt zelf verder kijken hoe de sport werkt.

Het voordeel hiervan is dat er een basisprogramma voor iedereen in zit, maar het nadeel is dat er minder persoonlijke aandacht plaatsvindt en je geen doorstroommogelijkheden hebt.

Onze Race Academy: wat is daar anders aan?

Onze Race Academy kun je vergelijken met een complete opleiding; je stroomt in wanneer je wilt (dit kan elke maand) en doet vervolgens zo lang mee als je zelf wilt. Je sluit hiervoor een abonnement (een soort lidmaatschap) af en wij begeleiden je op basis van jouw wensen en behoeften; persoonlijke aandacht.

Omdat je het karten nu als een echte sport kan zien (in plaats van een losse kartcursus voor de lol), noemen we dit karttrainingen in plaats van kartlessen. Les volgen doen we op school!

Karttraining kind

Tijdens deze Race Academy sluit je een abonnement af waarmee je zelf kunt bepalen hoe vaak, wanneer en waar je onze trainingen volgt.

We richten ons hierbij niet alleen op de snelheid op de baan, maar maken van jou een echte coureur. Daar hoort ook een professionalisering naast de kartbaan bij. Natuurlijk zijn we elke training veel in de praktijk bezig; meters maken!

Lees hier meer informatie over onze Race Academy of karten voor kinderen in het algemeen. Heb je vragen? Neem contact op!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.