fbpx

Kinderfeestje karten: de leukste verjaardag!

Is jouw kind dol op racen, Formule 1, auto’s, Max Verstappen en/of karten? Dan is een kinderfeestje op een kartbaan een ideaal verjaardagsfeest! Dit is een super origineel en actief kinderfeestje wat op (bijna) elke kartbaan in Nederland kan. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om te karten voor kinderen. In dit artikel leggen we je uit wat onze mogelijkheden zijn om een kinder feestje karten te organiseren.

Kinderfeestje karten

Karten met een kinderfeestje is ontzettend uitdagend. Je kunt namelijk kiezen uit een normale kartheat rijden, maar je kunt dit ook uitbreiden met races en kartles van experts. Daarnaast kun je op een kartbaan een kinderfeestje vaak combineren met andere activiteiten, waardoor er voor iedereen wat leuks te doen is. Wij richten ons met kinderfeestjes op een leuke kartervaring voor iedereen waarbij veiligheid en begeleiding hoog in het vaandel staan. Hoe we dit doen? Dat lees je hieronder!

Kartles voor kinderen

Wij organiseren elke week meerdere kartlessen voor kinderen. Hierdoor hebben wij ontzettend veel ervaring in het begeleiden van kids, ook zonder ervaring. Karten kan namelijk best wel spannend zijn, een stukje extra persoonlijke begeleiding is daarom niet overbodig. Wij combineren een kinderfeest karten graag met een kartles. Dat betekent dat je zelf een kinderfeestje kunt boeken bij een kartbaan en ons kunt laten aansluiten met een kartinstructeur. Neem in dit geval even contact met ons op voor de kosten (dit hangt namelijk van het tijdstip, de tijdsduur en de afstand af).

Wie zijn de kartinstructeurs?

Er zijn verschillende kartcoaches bij onze reguliere kartlessen betrokken. Deze kartlessen zijn het initiatief van Rick den Hartog. Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je jouw wensen voor een specifieke coach natuurlijk doorgeven. Wij zullen dit dan bespreken en direct de mogelijkheden communiceren.

Hoe ziet een kinderfeestje met kartles eruit?

Normaliter ga je één of twee heats karten met een feestje en that’s it. Daarmee ben je wellicht 45 minuten bezig, maar het is natuurlijk leuker om langer bezig te zijn met karten. Als je besluit om onze begeleiding toe te voegen aan het kinderfeestje, gaan we veel tips & tricks geven om sneller te worden. Daarnaast kunnen we leuke opdrachtjes doen om zowel in theorie als in de praktijk meer bezig te zijn met racen. Op deze manier is er meer uitdaging én worden de kinderen langer bezig gehouden.

Heb je nog vragen/opmerkingen omtrent een kinderfeestje karten? Neem dan gerust even contact met ons op, zodat we je vrijblijvend. verder kunnen helpen.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

DE RACE ACADEMY IS WEER VAN START: INSTROMEN IN SEPTEMBER IS AAN TE RADEN VANWEGE DE VELE BEGINNERS!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.