fbpx

4 redenen om met je moeder te karten!

Moederdag komt er aan en dat betekent dat je jouw moeder weer even in het zonnetje mag zetten. Maar, hoe ga je dat dit jaar toch weer eens doen? Heb je nog inspiratie nodig wat je met je moeder kunt doen? In deze Race Blog geven we je een aantal redenen om een kartbaan te bezoeken! Lees gauw verder om te zien wat dit te bieden heeft.

1. Het is origineel!

Elk jaar hetzelfde liedje: een geurtje, bloemetje of chocoladereep. Als je moeder het nog niet zat is, dan ben je het misschien zelf wel zat om continu hetzelfde te geven. Karten is origineel en óók leuk voor vrouwen. Zie je het al voor je? Samen met je moeder scheuren over de kartbaan. Één ding is zeker: dat cadeau gaat ze nooit verwachten!

2. Het is uitdagend!

Wie is er sneller? Jij of je moeder? Een leuke, spannende strijd om het voor eens en voor altijd te bepalen wie de snelste thuis is. Lekker actief crossen over het asfalt, maar jij gaat natuurlijk wel met de eer naar huis. 

Lees alvast een paar tips om sneller te karten!

3. Leuk om te combineren!

Karten kan tegenwoordig op heel veel verschillende locaties en laat het nu zo zijn dat de meeste kartbanen ook andere activiteiten hebben. Je kan na het karten dus ook lekker gaan lasergamen, minigolven, poolen of een Escape Room spelen. Maak het zo gek als je zelf wilt; een hele dag vermaak is mogelijk!

4. Kartbanen hebben leuke acties!

Speciaal voor Moederdag hebben veel kartbanen interessante acties! Soms kan je namelijk voordeliger karten of zijn er speciale heats gereserveerd voor Moederdag acties. Wij Nederlanders houden natuurlijk wel van een beetje voordeel… Genoeg redenen om samen met je moeder naar de kartbaan te gaan! Ik zou niet meer twijfelen, veel plezier!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door heel Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Je hebt geen eigen kart of spullen nodig, alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, dus waar wacht je nog op?

Vragen? Mail gerust naar info@denhartogracing.com.