fbpx

Een Race Clinic volgen op de kartbaan!

Ben je van plan om te gaan karten met een bedrijfsuitje, vriendengroep of familiebijeenkomst? Goed plan! Met een Race Clinic die compleet wordt afgestemd op jouw wensen maak je dit uitje nóg spannender. Wij kunnen tevens de complete organisatie van een geweldig kartevenement uit handen nemen. Hierdoor hoef jij je alleen bezig te houden met: plezier maken! Want, daar draait het bij ons vooral om. In deze blog leggen we er meer over uit.

Wat is een Race Clinic?

Tijdens een Race Clinic (of ook wel Kart Clinic genoemd) zullen we jullie groep begeleiden tijdens het karten. Het maakt hierbij niet uit hoe veel kartervaring de gasten hebben, omdat we ons richten op persoonlijke aandacht met specifieke tips & tricks. We zullen aan de hand van jouw wensen en budget een geweldig kartevenement in elkaar zetten, wat tevens op elke kartbaan in Nederland mogelijk is. Hierbij passen we ons graag aan op jouw ideeën. Wil je jouw groep uitdagen in een spannende Grand Prix, wil je een gave teamrace rijden of ben je op zoek naar een stukje begeleiding? Het maakt ons niets uit, als jullie maar met een grote glimlach terug naar huis keren.

Mogelijkheden Race Clinic

De mogelijkheden zijn oneindig, geen enkele Race Clinic is namelijk hetzelfde. Via dit formulier vraag je vrijblijvend een Race Clinic aan, waarna wij met jullie contact opnemen om een geweldig kartuitje te realiseren. De kosten? Niet veel meer dan dat je zelf een evenement plant, omdat wij precies weten wat de mogelijkheden op de kartbanen zijn.

Wat kan je verwachten?

Tijdens een Race Clinic zullen we jouw groep voorzien van tips, tricks en weetjes over de kartsport. Hierbij garanderen we dat iedereen vooruitgang zal boeken, ongeacht zijn/haar ervaring. Je waant je hierbij dus als een échte coureur, ook al ben je misschien niet de snelste. Uiteindelijk is het belangrijkste dat er plezier gemaakt wordt!

Hoe vraag ik een kart clinic aan?

Simpel en snel! Via dit formulier kan je jouw wensen gemakkelijk aangeven, waarna wij een geweldig voorstel zullen doen om jouw een onvergetelijke tijd op de kartbaan te verzorgen. Van een paar heats karten met tips & tricks voor een vriendengroep van 4 personen tot aan het realiseren van een geweldig bedrijfsfeest met honderden gasten. Bij ons is alles mogelijk, voel je welkom!

Geen Race Clinic, maar toch racen?

Ook dat is mogelijk! We bieden naast Race Clinics ook kartlessen, coaching en online trainingen aan. Meer informatie? Lees dan hier verder.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.