fbpx

Social media pagina’s over de kartsport!

We kunnen er maar geen genoeg van krijgen: de kartsport! Het liefst ben je elke dag op het circuit, herken je dat gevoel? Helaas is dat meestal niet mogelijk (of je moet een eigen kartbaan hebben, op een kartbaan werken of een geldboompje hebben). Tóch kunnen we wel elke dag met de kartsport bezig zijn en op de hoogte blijven van ontwikkelingen. Hoe? Door de leukste social media pagina’s van de kartsport te volgen! In deze Race Blog geven we je een lijstje met de leukste pagina’s.

Mij volgen op social media?

Ook ik deel natuurlijk mijn kartavonturen op Instagram & Facebook! Ben je daar benieuwd naar? Aarzel dan niet om me te volgen!

Kartbanen op social media

Uiteraard kan je beginnen met het volgen van jouw favoriete kartbanen op hun sociale media. Zij uploaden regelmatig leuke weetjes over de kartbaan en meestal ben je ook als eerste op de hoogte van evenementen of bijvoorbeeld nieuwe karts. Zorg er dus voor dat je die kartbaan een duimpje geeft op sociale media! Vinden ze vast leuk… 👍

Karting Emotion and Passion

Verreweg het grootste platform over de kartsport op social media is Karting Emotion and Passion. Met zo’n 350.000 Facebook likes kan je stellen dat er genoeg kartliefhebbers zijn. Dagelijks plaatsen zijn toffe quotes, foto’s of filmpjes die je als racer gewoon moet zien! En het leukste is: de content wordt gemaakt door karters zelf, dus je hebt zelfs de kans om je eigen foto’s of filmpjes terug te zien. Als je hen tagt in je bericht, is die kans nog groter!

The best of Karting

Een tegenhanger van Karting Emotion and Passion is The best of Karting. Met name op Instagram zijn zij groots aanwezig met bijna 30.000 volgers. Ook hier vind je toffe foto’s en filmpjes over de kartsport. Je vindt ze onder de naam @_karting_life_.

Karting for Passion

Een andere pagina die één keer per dag op Instagram post is Karting for Passion. Hier vind je geen foto’s, maar alleen toffe onboard video’s. Race mee met professionele coureurs en beleef hun inhaalacties, ‘wow-momentjes’, starts of crashes. Super gaaf! Volg ze via @_karting_for_passion_.

Op zoek naar tips & tricks? 🏆

Ken je alle foto’s en filmpjes wel, maar wil je juist meer informatie of tips & tricks over de kartsport vinden? Check deze dan hier, wij hebben bakken met artikelen gratis voor je klaar staan! 🤩

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door heel Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Je hebt geen eigen kart of spullen nodig, alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, dus waar wacht je nog op?

Vragen? Mail gerust naar info@denhartogracing.com.