fbpx

Retourbeleid

dhr

Retourbeleid webshop

Bestelling en overeenkomst

Je kunt een bestelling plaatsen via de bestelapplicatie van de website. Je dient deze volledig en naar waarheid in te vullen. Den Hartog Racing behoudt zich het recht voor om de overeenkomst te ontbinden zodra je je niet aan de door Den Hartog Racing gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en betaling

De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten (tenzij anders aangegeven). Druk- en typfouten zijn te allen tijde voorbehouden.

Je kunt de producten op de website betalen door middel van iDEAL, Bancontact of Giropay. Wanneer de betaling is voltooid en het bedrag bij Den Hartog Racing is ontvangen, zal jouw order worden verwerkt.

Annulering

Mocht je een bestelling willen annuleren, dan kun je dit per e-mail melden (info@denhartogracing.com). Afhankelijk van de status van de bestelling, kunnen hier (verzend)kosten voor in rekening gebracht worden.

Verzending en levering

Voor alle verzendingen (zowel binnen Nederland als de rest van de wereld) maken wij gebruik van PostNL. De kosten voor alle pakketten binnen Nederland bedragen € 5,50. Voor verzending binnen de Europese Unie (met uitzondering van Nederland) geldt € 9,30. Voor de rest van de wereld wordt € 19,95 in rekening gebracht. Bij bestellingen binnen Nederland boven de € 75,00 worden geen verzendkosten gerekend. De bestelling wordt verstuurd zodra de betaling op de bankrekening van Den Hartog Racing is bijgeschreven. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Den Hartog Racing stelt je op de hoogte wanneer een product niet meer voorradig is.

Wij streven ernaar om de bestelling binnen 5 werkdagen te versturen.

Zichttermijn/herroepingsrecht

Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heb je het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde producten zijn geleverd. Indien je na afloop van deze 14 werkdagen de geleverde producten niet aan Den Hartog Racing hebt geretourneerd, is de koop een feit. Wanneer je producten wilt retourneren dien je dit per e-mail te melden aan Den Hartog Racing (info@denhartogracing.com). Zorg dat je een geldig verzendbewijs van de retourzending bewaart. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief eventuele accessoires en documentatie) en in correcte staat verkerend. Indien de producten zijn gebruikt of beschadigd, vervalt het recht op ontbinding. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Den Hartog Racing er zorg voor dat binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending, het aankoopbedrag aan de koper wordt terugbetaald. Het terugzenden van geleverde producten komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.

Neem contact met ons op!

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.
Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.