Kartschool: eerste kartles gratis!

dhr

Kartschool: eerste kartles gratis!

Doe mee aan de meest voordelige kartlessen, maandraces, clubraces en evenementen (zoals Kart Kampen) van onze kartschool. Iedereen tot maximaal 18 jaar oud is van harte welkom. Deze kartcursus is ontwikkeld om de kartsport toegankelijk te maken voor alle jeugd, zo heb je bij ons nooit een eigen kart nodig. Ons leerprogramma is door de KNAF gecertificeerd. Ruim 1.500 racers gingen je al voor, we hopen je snel te ontvangen.

Groetjes namens alle trainers,

Rick den Hartog

Click here for English

Hoe werkt onze kartschool?

kartlessen enschede
kartles apeldoorn
kartschool veenendaal
kartles delft
Kartles Amsterdam
Kartschool Lemiers
kartles roosendaal
kartschool Zwolle
kartles Emsbüren
kartlessen rucphen
Kartles Grootebroek
kartles Antwerpen
kartschool Gorinchem
kartles Tilburg

Kosten voor leden

9
50
Contributie per maand
  • Kartlessen & maandraces: € 29,99 tot € 39,99 (eerste gratis!)
  • Clubraces: € 69,50
  • Andere activiteiten: n.t.b.
JOIN THE RACE

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Volgende

Veelgestelde vragen kartschool

Voor wie is de kartschool?

Onze kartschool is voor iedereen tot 18 jaar oud. Elke kartbaan heeft eigen eisen wat betreft minimum lengte/leeftijd.

Wat doe je tijdens een kartles?

We wisselen theorie af met vooral veel praktijk: meters maken & oefeningen doen. Elke training rijd je gemiddeld 30 minuten.

Wat zijn de kosten?

De contributie kost € 9,50 per maand. Trainingen & maandraces kosten € 29,99 tot € 40,00 en clubraces € 69,50. De meest voordelige manier van racen! En we maken het nog leuker: de eerste les is gratis.

Hoe bepaal ik waar en wanneer ik train?

Na het aanmelden krijg je een persoonlijk Race Academy account waarmee je gemakkelijk & snel je activiteiten kunt boeken.

Wie zijn de instructeurs?

Trainers met veel race- en kartervaring geven les op basis van een goedgekeurd en gecertificeerd lesprogramma.

Wat leer je tijdens de kartschool?

Je leert alles wat je wil weten over de kartsport. We gaan allerlei oefeningen doen om jou op én naast de baan te verbeteren.

Is het lidmaatschap opzegbaar?

Ja, het lidmaatschap is altijd direct kosteloos opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

Wat zijn vervolgstappen?

Leden kunnen onze maandraces en clubraces rijden en doorstromen naar ons talententeam. We kunnen je ook adviseren over alle vervolgstappen binnen de racerij.

Moet ik kartervaring hebben?

Nee, maar we raden wel aan om alvast een paar keer zelfstandig te karten. Dan weet je zeker of het iets voor je is!

Heb ik eigen kleding nodig?

Nee, je kunt tijdens de activiteiten kosteloos gebruik maken van de kleding van de kartbaan. Eigen kleding is wel toegestaan.

Hebben jullie ook wedstrijden?

Ja, we organiseren een clubkampioenschap met zo'n 14 races per jaar. De top 5 stroomt door naar ons talententeam. Ook kun je maandelijks op alle locaties meedoen aan een maandrace.

Waarom Den Hartog Racing?

Je kunt op veel verschillende locaties trainen, laagdrempelige wedstrijden rijden én veel leren van verschillende professionele trainers.

Meld je aan voor de kartschool

Eerste kartles gratis!