Partners

dhr

Maak kennis met onze partners

Succes behaal je niet alleen, 1 + 1 = 3. Samen staan we sterker en daarom werken wij samen met een aantal fantastische bedrijven die ons ondersteunen in onze activiteiten. Bekijk onze partners hieronder. Als je op het logo klikt, vind je meer informatie over het bedrijf.

Zelf opzoek naar partners?

Den Hartog Racing werkt samen met een aantal fantastische partners, maar we kunnen ons voorstellen dat ook jij graag sponsoren zou werven. Het is een zeer belangrijke stap vooruit in jouw racecarrière of misschien ben je wel afhankelijk van sponsoren om überhaupt te kunnen beginnen met racen. Wij kennen die situatie als geen ander en daarom willen we onze kennis graag met je delen!

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat partners niet aan komen waaien, je moet er wel wat voor doen. Hierin zijn een paar tips & tricks in ieder geval belangrijk, die we opgesomd hebben in een speciale Race Blog over sponsors. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier verder. Ook jij kan partners vinden, klein of groot: alle beetjes helpen!

Neem contact met ons op!

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.