Kartlessen Race Planet Delft: eerste kartles gratis!

Race Academy
dhr

Kartles Delft

Bij Race Planet Delft (onderdeel van Bleekemolens Race Planet en in de omgeving van Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Rotterdam) organiseert Den Hartog Racing unieke kartles voor kinderen en jeugd tot 18 jaar oud. Deze kartlessen zijn onderdeel van onze kartschool. Iedereen vanaf 1,55 meter is van harte welkom bij onze trainingen in Delft. Meld je aan en bepaal zelf waar & wanneer je de kartlessen volgt bij onze kartclub! Hieronder vind je meer informatie over de kartlessen in Delft. Ready to race? Jouw eerste kartles ontvang je gratis, dus waar wacht je nog op?

#JoinTheRace

Praktische informatie locatie
Waar?
Race Planet Delft
Wanneer?
Dinsdag 18.00 – 19.30 uur en 19.45 – 21.15 uur. Je bepaalt zelf op welk tijdstip je komt.
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Iedereen vanaf 1,55 meter tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.

Kartlessen Delft

De kartlessen in Delft zijn speciaal voor alle jeugd tot 18 jaar oud met een minimumlengte van 1,55 meter. Deze kartlessen behoren tot onze kartschool: een samenwerking tussen Den Hartog Racing en kartbanen door heel Nederland. Hiermee maken we de karsport voor alle kinderen in Nederland toegankelijk. Inschrijven en meedoen, wij maken van jou een Γ©chte racer. Je kunt zelf bepalen hoe vaak, waar & wanneer je traint. Altijd in Delft karten of elke week een andere kartbaan bezoeken: je mag het helemaal zelf indelen. Dat concept is uniek in Nederland!

Voor deze kartlessen heb je geen eigen kart of kleding nodig, dit leen je allemaal op de kartbaan. Instappen en scheuren maar…

Inhoud kartlessen Delft

Tijdens onze karttrainingen bij Race Planet Delft krijg je ruim 30 uitdagende opdrachten en oefeningen. Een kartles duurt 1,5 uur, waarin we theorie afwisselen met vooral veel praktijk. Lekker racen! We starten elke training met een stukje theorie, waarna we dit in praktijk oefenen op de kartbaan. Onderwerpen die centraal staan zijn bijvoorbeeld de snelste racelijn, inhaalacties, verdedigen, startjes, races rijden, remmen, concentratie en nog veel meer. We helpen je daarnaast om je als coureur te ontwikkelen. Bouw een fanbase op, vind sponsors, presenteer je duidelijk en wees vooral jezelf! Word jij de nieuwe Max Verstappen? Begin bij kartles in Delft!

Hoe werkt onze kartschool?

kartlessen enschede
kartles apeldoorn
kartschool veenendaal
kartles delft
Kartles Amsterdam
Kartschool Lemiers
kartles roosendaal
kartschool Zwolle
kartles EmsbΓΌren
kartlessen rucphen
Kartles Grootebroek
kartles Antwerpen
kartschool Gorinchem
kartles Tilburg

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Volgende

Elke dinsdag 18.00 - 19.30 uur & 19.45 - 21.15 uur

Eerste kartles gratis!