Kartlessen Playdôme Roosendaal: eerste kartles gratis!

Race Academy
dhr

Kartles Roosendaal

Op de gloednieuwe en super snelle kartbaan van Playdôme Roosendaal in zuidwest Brabant organiseert Den Hartog Racing wekelijks kartlessen. Deze kartlessen vallen onder onze kartschool, welke gericht is op kinderen en jeugd tot 18 jaar oud. Word lid van onze Race Academy en bepaal zelf waar & wanneer je kartles volgt! Je kunt als lid van onze kartschool door heel Nederland trainen, op deze pagina geven we je alle informatie over de kartlessen bij Playdôme Roosendaal. Jouw eerste kartles ontvang je gratis, dus waar wacht je nog op?

#JoinTheRace

Praktische informatie locatie
Waar?
Playdôme Roosendaal
Wanneer?
Elke woensdag 17.50 – 19.20 uur & zaterdag 10.30 – 12.00 uur. Je bepaalt zelf op welk tijdstip je komt.
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Alle kinderen vanaf 1,40 meter tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartles roosendaal

Kartlessen in Roosendaal

Kartles bij Playdôme Roosendaal is speciaal voor iedereen tot 18 jaar oud met een minimumlengte van 1,40 meter. Daarnaast vallen deze karttrainingen onder onze kartschool: een samenwerking tussen Den Hartog Racing en verschillende kartbanen. De ambitie hiervan is om de racerij voor elk kind toegankelijk te maken en dat levert leuke voordelen voor jou als deelnemer op. Zo kun je onder andere zelf bepalen hoe vaak, waar én wanneer je traint en kun je door heel Nederland meedoen aan laagdrempelige clubraces. Altijd bij Playdôme Roosendaal trainen of wekelijks wisselen van kartbaan: je mag het zelf invullen. Uniek in Nederland!

Tijdens deze kartlessen heb je geen eigen kart of outfit nodig! Instappen en racen maar…

Inhoud kartlessen Playdôme Roosendaal

Tijdens onze karttrainingen krijg je meer dan 30 verschillende opdrachten en oefeningen. Een training duurt anderhalf uur, waarin we theorie afwisselen met praktijk. We gaan hierbij zo veel mogelijk karten, zodat je voldoende ervaring opbouwt. Een kartles begint met theorie, waarna je onder toeziend oog van onze trainers de baan op gaat om te oefenen en jezelf te verbeteren. Onderwerpen die centraal staan zijn bijvoorbeeld slalommen, inhalen, verdedigen, de snelste racelijn vinden, rempunten verleggen, startjes oefenen, de juiste zithouding aannemen, tactisch nadenken en nog veel meer. We helpen je ook om je naast de kartbaan te ontwikkelen als een échte coureur.

Hoe werkt onze kartschool?

kartlessen enschede
kartles apeldoorn
kartschool veenendaal
kartles delft
Kartles Amsterdam
Kartschool Lemiers
kartles roosendaal
kartschool Zwolle
kartles Emsbüren
kartlessen rucphen
Kartles Grootebroek
kartles Antwerpen
kartschool Gorinchem
kartles Tilburg

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Volgende

Elke woensdag 17.50 - 19.20 uur & zaterdag 10.30 - 12.00 uur

#JoinTheRace