Veelgestelde vragen

dhr

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over karten en/of Den Hartog Racing? Je mag altijd contact met ons opnemen, maar misschien staat jouw vraag hieronder wel in het overzicht. Zo niet, neem contact met ons op.

Den Hartog Racing is de grootste en meest toegankelijke kartschool. Met wekelijkse kartlessen op diverse kartbanen hebben wij de ambitie om de kartsport voor iedereen toegankelijk te maken.

Bij de kartschool van Den Hartog Racing heb je de meeste mogelijkheden. Je kunt naast het volgen van kartlessen op diverse locaties meedoen aan maandraces, clubraces, kampen en buitenlandreizen. Ook kun je doorstromen naar het talententeam. Ons leerprogramma is door de KNAF gecertificeerd, het lidmaatschap is altijd kosteloos te stoppen en we hebben er altijd plezier in om jou op weg te helpen.

De trainers hebben ervaring in alle takken van de kartsport en zelfs de autosport. Maak kennis met de trainers van Den Hartog Racing op de ‘Over ons‘ pagina.

Ja, je kunt je account altijd direct kosteloos stoppen door ons een e-mail te sturen naar info@denhartogracing.com.

Bekijk hier de actuele kosten van onze kartschool. Voordeliger racen is onmogelijk!

Voor iedereen tot 18 jaar oud. Met of zonder kartervaring. We adviseren wel om zelfstandig alvast een keer te karten. Bekijk hier de minimale lengtes.

Tijdens de kartlessen rijden we 3 keer. Hierbij staat er altijd een oefening centraal, rijden we kwalificaties om de rondetijd te verbeteren en racen we natuurlijk veel vanaf de grid (of juist met een rollende start).

Elke kartles duurt 1,5 uur. Hierin rijd je 3 keer en ben je voortdurend met een trainer op pad.

Alle activiteiten die wij organiseren zijn alleen te boeken als je een account hebt. Meld je hier aan voor de kartschool. Vervolgens kun je inloggen en gemakkelijk alle activiteiten boeken.

Nee, maar we raden wel aan zelfstandig alvast een keer kennis te maken met karten. Bekijk hier een lijst met alle kartbanen in Nederland, Duitsland of BelgiΓ«.

Nee, nooit. Kort, maar krachtig. Je gebruikt bij alle activiteiten die wij organiseren de huurkarts van de kartbanen. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Nee, je kunt alle benodigde kleding kosteloos lenen bij de kartbaan. Van ons krijg je een helmmutsje die je mag houden. Eigen kartkleding gebruiken mag natuurlijk wel.

Zeker, heel veel zelfs. Bekijk meer informatie over onze maandraces en clubraces.

Rick den Hartog is de initiatiefnemer van de kartschool van Den Hartog Racing.

Onze blog

Karten met korting: 3 tips & beste deals
Voordelig karten met korting? Het kan zowel in Nederland als...
Leukste vader en zoon uitjes: top 10
Zoekende naar leuke vader en zoon uitjes? Dan helpen wij...
Is karten moeilijk om te leren? 3 handige tips
'Karten is toch alleen sturen, gas geven en remmen? Dat...

Neem contact met ons op!

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.