Alle kartbanen in Nederland per provincie!

Alle kartbanen Nederland

In Nederland hebben we bijna 50 verschillende kartbanen. Je kunt dus bijna elke week een andere kartbaan bezoeken. In deze Race Blog geven we je een lijst van alle indoor en outdoor kartbanen van Nederland per provincie. We geven daarbij ook aan of er elektrisch gereden wordt of niet.

Onderaan deze blog vind je een overzichtelijke kaart met alle kartbanen in Nederland én een tip om te karten met korting.

Alle kartbanen Nederland per provincie

Kartbanen in Noord-Brabant

Kartbanen in Friesland

  • Kartbaan Leeuwarden (indoor)
  • De Vries Indoorkarting Heerenveen (indoor)

Kartbaan in Flevoland

  • Kartcentrum Lelystad (outdoor)

Kartbanen in Drenthe

  • Kartcircuit Pottendijk (outdoor)
  • TT Junior Track Assen (outdoor & geen huurkarts)

Kartbanen in Overijssel

Kartbanen in Gelderland

Kartbanen in Utrecht

Kartbanen in Groningen

  • Kartracing & Bowling Groningen (indoor & elektrisch)
  • Kartbaan Ulrum (outdoor)
  • KCNN Vledderveen (outdoor & geen huurkarts)

Kartbanen in Noord-Holland

Kartbanen in Limburg

Kartbaan in Zeeland

  • Indoor Karting Middelburg (indoor)

Kartbanen in Zuid-Holland

Alle kartbanen Nederland

Om het nog iets overzichtelijker te maken, hebben we een kaart toegevoegd met alle kartbanen in Nederland. Zoals je kan zien is er vanaf elke locatie in Nederland binnen 45 minuten rijden wel een kartbaan te vinden. 3, 2, 1… Gas erop!

Tekst gaat verder onder de kaart.

Tip voordat je afreist!

Hoho, niet direct in de auto stappen! Check altijd de beschikbaarheid van een kartbaan, het kan soms erg druk zijn. Je wilt natuurlijk ook winnen van je vrienden, dus lees alvast wat kart tips en bekijk de beste kartdeals.

Elektrische kartbanen in Nederland?

Yep, je hebt het goed gelezen. Sommige kartbanen maken gebruik van elektrische karts. Maar, wees gerust! Het racen blijft hetzelfde en deze karts hebben een goede acceleratie. Het is zeker de moeite waard om te proberen. Lees hier meer over de voordelen van een elektrische kart.

Heb je alle kartbanen bezocht of steek je liever de grens over? Bekijk dan eens alle kartbanen in België door op de knop hieronder te klikken.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.