Karten in Limburg: alle kartbanen in Limburg

Karten in Limburg

Je bent van plan om in de zuidelijkste provincie van ons land, Limburg, te gaan karten, maar welke mogelijkheden heb je dan? Karten in Limburg kan op veel verschillende locaties, zowel indoor als outdoor en zowel met elektrische karts als met benzine karts. In deze blog komen de mogelijkheden aan bod! Naar welke kartbaan in Limburg gaat jouw voorkeur?

Deze kartbanen liggen in Limburg:

  • Powerarea Lemiers-Vaals (indoor & elektrisch)
  • Outdoor Karting Vaals (outdoor)
  • All in Echt (indoor)
  • Euro Indoor Karting Swalmen (indoor)

Alle kartbanen in Limburg

Powerarea Lemiers-Vaals

We beginnen met de zuidelijkste indoor kartbaan van Nederland, Powerarea Lemiers-Vaals. Deze fantastische baan heeft een lengte van zo’n 1000 meter en er wordt gereden met snelle elektrische karts die beschikken over een speciale boostfunctie. De twee verdiepingen maken deze kartbaan helemaal af!

Kartlessen bij Powerarea

Wist je dat? Wij geven kartlessen op deze locatie! Ben jij al van plan om je rondetijden te verbeteren en een Γ©chte coureur te worden? Bekijk dan hier meer informatie over onze kartlessen.

Play Video

All in Echt

Een stukje noordelijker ligt de indoor kartbaan van Echt. Met een verdieping en bekende bochten van Formule 1 circuits, biedt deze kartbaan voldoende uitdaging. Raas jij het snelst van de verdieping af?

Play Video

Euro Indoor Karting Swalmen

Aan de andere zijde van Limburg vinden we Euro Indoor Karting Swalmen. Deze kartbaan is onlangs vernieuwd met een super strakke fly-over en is zeer ruim opgezet. Hierdoor zijn er voldoende inhaalmogelijkheden en waan je jezelf als Max Verstappen over het circuit. En als we het dan toch over onze Limburgse raceheld hebben; zijn fanshop zit op loopafstand van de kartbaan. Ideaal om te combineren!

Play Video

Outdoor Karting Vaals

Vlakbij de grote indoor kartbaan ligt ook een outdoor circuit. In Vaals kan je in het prachtige heuvelland van Zuid-Limburg genieten van een spectaculaire outdoor kartbaan. Een totaal andere racebelevenis!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.