fbpx

Kosten Race Academy

dhr

De meest voordelige manier van karten als sport

De Race Academy is de meest voordelige manier om te karten als sport. Bij onderstaande kosten is alles inbegrepen, dus ook alle begeleiding vanuit zeer ervaren karters en de huur van de kart en kleding. Er zijn geen verborgen kosten die je als lid tegen zal komen. Onder de rood-grijze tabel worden de kosten nog verder uitgelegd.

Kosten voor leden

9
50
Contributie per maand
  • Kartlessen & maandraces Tilburg en Rucphen: € 29,99 (eerste gratis!)
  • Kartlessen & maandraces Amsterdam, Delft, Veenendaal, Apeldoorn, Enschede, Zwolle en Roosendaal: € 32,50 (eerste gratis!)
  • Kartlessen & maandraces Lemiers: € 35,00 (eerste gratis!)
  • Clubraces: € 54,99 tot € 64,99
  • Andere activiteiten: n.t.b.
JOIN THE RACE

Extra uitleg kosten

Contributie kosten

Als lid betaal je maandelijks een contributie van € 9,50. Hiervoor krijg je de mogelijkheid om mee te doen aan de zeer voordelige activiteiten en profiteer je altijd van 10% korting op producten in onze webshop.

Kartlessen & maandraces kosten

Elke kartles kost € 29,99 tot € 35,00 (afhankelijk van de locatie, zie hierboven). Hier is alles bij inbegrepen, dus ook de huur van de kart en de begeleiding. Een kartles duurt 1,5 uur waarvan je ongeveer 30 minuten daadwerkelijk aan het karten bent. De overige tijd wordt gebruikt voor de uitleg, klaarmaken, het in- en uitstappen, etc. 30 minuten karten staat gelijk aan 3 ‘kartheats’. Ter vergelijking: 3 losse kartheats rijden bij een kartbaan (dus zonder begeleiding) kost in de meeste gevallen tussen de € 45,00 en € 60,00.

Elke laatste les van de maand organiseren we op alle locaties een maandrace. Deze wedstrijd kost hetzelfde als een reguliere les.

Leuk om te weten: jouw eerste kartles ontvang je helemaal gratis!

Clubraces kosten

De clubraces kosten tussen de € 54,99 en € 64,99. Deze zijn wat duurder omdat we zorgen voor meer baanofficials en er voor iedereen een aandenken is. Daarnaast organiseren we dit op zaterdagen (wat een drukke dag voor kartbanen is). Het is een keuze om mee te doen aan de clubraces.

Andere activiteiten kosten

Voor de andere activiteiten geldt dat er nader bepaald wordt wat dit exact kost. Denk hier bijvoorbeeld aan onze Kart Kampen. Ook hierbij geldt altijd dat het een keuze is om aan mee te doen, je wordt nooit verplicht.

Neem contact met ons op!

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.
Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door heel Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Je hebt geen eigen kart of spullen nodig, alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, dus waar wacht je nog op?

Vragen? Mail gerust naar info@denhartogracing.com.