Kosten kartschool

dhr

Kosten kartschool

De meest voordelige manier van karten als sport

Onze kartschool is de meest voordelige manier om te karten als sport. Bij onderstaande kosten is alles inbegrepen, dus ook alle begeleiding vanuit zeer ervaren trainers en de huur van de kart en kleding. Er zijn geen verborgen kosten die je als lid tegen zal komen. Onder de rood-grijze tabel worden de kosten nog verder uitgelegd.

Kosten voor leden

9
50
Contributie per maand
  • Kartlessen & maandraces Tilburg en Rucphen: € 29,99 (eerste gratis!)
  • Kartlessen & maandraces Amsterdam, Delft, Grootebroek, Gorinchem, Veenendaal, Apeldoorn en Enschede: € 32,50 (eerste gratis!)
  • Kartlessen & maandraces Antwerpen (B) en Lemiers: € 35,00 (eerste gratis!)
  • Kartlessen & maandraces Roosendaal: € 37,50 (eerste gratis!)
  • Kartlessen & maandraces Zwolle en Emsbüren (D): € 39,99 (eerste gratis!)
  • Clubraces: € 59,50
  • Andere activiteiten: n.t.b.
JOIN THE RACE

Extra uitleg kosten

Contributie kosten

Als lid betaal je maandelijks een contributie van € 9,50. Hiervoor krijg je de mogelijkheid om mee te doen aan de voordelige activiteiten en profiteer je altijd van 10% korting op producten in onze webshop.

Kartlessen & maandraces kosten

Elke kartles kost € 29,99 tot € 39,99 (afhankelijk van de locatie, zie hierboven). Hier is alles bij inbegrepen, dus ook de huur van de kart en de begeleiding. Een kartles duurt 1,5 uur waarvan je ongeveer 30 minuten daadwerkelijk aan het karten bent. De overige tijd wordt gebruikt voor de uitleg, klaarmaken, het in- en uitstappen, etc. 30 minuten karten staat gelijk aan 3 ‘kartheats’. Ter vergelijking: 3 losse kartheats rijden bij een kartbaan (dus zonder begeleiding) kost in de meeste gevallen tussen de € 45,00 en € 65,00.

Elke laatste les van de maand organiseren we op alle locaties een maandrace. Deze wedstrijd kost hetzelfde als een reguliere les.

Leuk om te weten: jouw eerste kartles ontvang je helemaal gratis!

Clubraces kosten

De clubraces kosten € 59,50. Deze zijn wat prijziger omdat we zorgen voor meer baanofficials en er voor iedereen een aandenken is. Daarnaast organiseren we dit op zaterdagen (wat een drukke dag voor kartbanen is). Het is een keuze om mee te doen aan de clubraces.

Andere activiteiten kosten

Voor de andere activiteiten geldt dat er nader bepaald wordt wat dit exact kost. Denk hier bijvoorbeeld aan onze Kart Kampen. Ook hierbij geldt altijd dat het een keuze is om aan mee te doen, je wordt nooit verplicht.

Meld je aan voor de kartschool

Eerste kartles gratis!