fbpx

Kartlessen door heel Nederland

Word jij de nieuwe Max Verstappen?
dhr

Word jij de nieuwe Max Verstappen?

Kartlessen voor kinderen: hoe en waar kun je deze volgen? Op deze pagina geven we je meer informatie over kartlessen voor jeugd en junioren. Deze karttrainingen vinden plaats op meerdere kartbanen in heel Nederland. Word jij de nieuwe Max Verstappen en leer je sneller te karten met leeftijdsgenootjes? Lees dan snel verder!

Kartlessen: wat zijn de mogelijkheden?

Een aantal kartbanen hebben een ‘kartcursus’ of een losse reeks kartlessen. Dit is ontzettend leuk om te volgen, maar hiermee kun je karten nog niet als een échte sport zien. Den Hartog Racing heeft een unieke Race Academy in samenwerking met meerdere kartbanen ontwikkeld. Hierbij heb je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe vaak je kartlessen volgt, wanneer je dit doet én op welke locatie(s). 

Ontvang je eerste kartles gratis!

Alle nieuwe leden van de Race Academy krijgen de eerste kartles helemaal gratis. Zo kun jij ervaren of het iets voor je is. Bevalt het toch niet? Dan is het lidmaatschap op elk gewenst moment direct kosteloos opzegbaar. Waar wacht je nog op?

Race Academy: unieke kartschool

Een losse kartcursus is leuk voor even, maar racen op meerdere kartbanen (net een échte Formule 1 kalender) is een ware uitdaging. Tijdens onze Race Academy kun je altijd zelf bepalen hoe vaak, waar én wanneer je traint. Zo zijn er bijna elke dag in de week wel ergens kartlessen te volgen op meerdere locaties in Nederland. Je zit niet vast aan een kartcursus op één kartbaan: je deelt het helemaal zelf in! Dit doe je middels jouw persoonlijke Race Academy account die je direct na het aanmelden in gebruik kunt nemen. Hieronder vind je de kartbanen waar deze karttrainingen plaatsvinden, klik op de kartbaan waar jouw voorkeur ligt voor meer informatie of bekijk hier alles over de Race Academy.

Waar vinden deze kartlessen plaats?

Kartlessen Brabant

Ben je opzoek naar kartlessen in Noord-Brabant? Bijvoorbeeld in de omgeving van Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Roosendaal, Uden en Helmond? Bekijk dan onderstaande kartbanen, daar vind de Race Academy plaats:

Lees meer over kartles in Noord-Brabant.

Kartlessen Drenthe

Helaas is onze kartschool nog niet actief in Drenthe. Je kunt echter wel in de naastgelegen provincie Overijssel terecht voor onze Race Academy.

Kartlessen Flevoland

Helaas vinden er nog geen kartlessen plaats in Flevoland. Je kunt echter wel in de naastgelegen provincies Noord-Holland, Gelderland en Overijssel terecht voor onze Race Academy.

Kartlessen Friesland

Helaas vinden er nog geen kartlessen plaats in Friesland. Je kunt echter wel in de naastgelegen provincie Overijssel terecht voor onze Race Academy.

Kartlessen Gelderland

Ben je opzoek naar kartlessen in Gelderland? Bijvoorbeeld in de omgeving Nijmegen, Duiven, Arnhem, Ede, Apeldoorn, Deventer of Harderwijk? Dan ben je bij onze Race Academy aan het juiste adres, bekijk de aangesloten kartbaan in Gelderland:

Lees meer over kartles in Gelderland.

Wist je dat je ook simtraining kunt volgen in Gelderland?

Kartlessen Groningen

Helaas vinden er nog geen kartlessen plaats in Groningen. Je kunt echter wel in de provincie Overijssel terecht voor onze Race Academy.

Kartlessen Limburg

Ben je opzoek naar kartlessen in Limburg? Bijvoorbeeld in de omgeving van Venlo, Roermond, Maastricht, Swalmen, Vaals en Heerlen? Dan ben je bij onze kartcursus aan het juiste adres. Onze Race Academy vind op onderstaande kartbaan plaats:

Kartlessen Noord-Holland

Woon je in Noord-Holland en wil je hier kartlessen volgen? Bijvoorbeeld in de omgeving Amsterdam, Haarlem, Huizen en Alkmaar? Dan is onze Race Academy wellicht wat voor jou! Op deze kartbaan vind deze karttraining plaats:


Lees meer over kartles in Noord-Holland.

Kartlessen Overijssel

In Overijssel en Twente zijn onze kartlessen te volgen. Bijvoorbeeld in de omgeving van Enschede, Oldenzaal, Zwolle of Hengelo. Bekijk hieronder de kartbaan waar onze Race Academy plaatsvindt in Overijssel:

Lees meer over kartles in Overijssel.

Kartlessen Utrecht

Ben je opzoek naar kartlessen in de provincie Utrecht? Bijvoorbeeld in de omgeving van Amersfoort, Veenendaal, Maarssen, Nieuwegein of Driebergen? Dan ben je bij onze Race Academy aan het juiste adres. Op onderstaande kartbaan vind deze kartopleiding plaats:


Lees meer over kartles in Utrecht.

Kartlessen Zeeland

Helaas is onze kartschool nog niet actief in Zeeland. Je kunt echter wel in de naastgelegen provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland terecht voor onze Race Academy.

Kartlessen Zuid-Holland

Ben je woonachtig in Zuid-Holland en opzoek naar kartlessen, bijvoorbeeld in de omgeving Den Haag, Rotterdam, Poeldijk, Zoetermeer, Delft, Leiden of Dordrecht? Dan is onze kartcursus in Zuid-Holland wellicht geschikt, deze Race Academy vind op deze kartbaan plaats:


Lees meer over kartles in Zuid-Holland.

Voordeliger karten lukt bijna nergens!

Samen met deze kartbanen hebben we één doel: jou een fantastische tijd geven als coureur. Karten is een sport, maar was lange tijd onbereikbaar voor de gemiddelde Nederlander. Middels dit concept verwelkomen we alle kinderen die graag willen racen, je bent van harte welkom. Onze Race Academy is daarnaast één van de meest voordelige manieren om te racen, je hebt namelijk geen eigen kart of kleding nodig. Dit leen je allemaal bij de kartbaan en het zit bij de prijs inbegrepen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en er zijn geen extra kosten waar je rekening mee moet houden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om mee te doen aan ons clubkampioenschap, ons raceteam en allerlei andere te gekke events (zoals Kart Kampen)!

Wie geeft de kartcursus?

De kartcursus ‘Race Academy’ wordt georganiseerd door Den Hartog Racing, wat opgezet is door Rick den Hartog. Elke kartles staan er minimaal twee ervaren kartcoaches voor je klaar om jou te begeleiden. Elke coach geeft op dezelfde manier training en heeft ruime ervaring met karten, de kartsport en/of de autosport. Hierdoor hebben wij voldoende kennis in huis om jou te helpen ontwikkelen! Dit doen we aan de hand van een leer-stappenplan met ruim 30 verschillende oefeningen. Race jij straks het snelst door de slalom? Stop jij precies voor de pion? Haal jij iedereen in en lukt het jou om precies dezelfde rondetijden te rijden? Jouw talent zien wij graag tijdens de kartlessen op de kartbaan!

Meer informatie over onze kart club

Wil je meer informatie over de kartlessen voor kinderen? Geen probleem! We hebben verschillende artikelen waarin we meer uitleg geven over onze kart vereniging, bekijk bijvoorbeeld onderstaande artikelen:

Wat zijn andere mogelijkheden voor kartles?

Je hoeft natuurlijk niet voor onze Race Academy te kiezen; er zijn meer aanbieders en meer kartlessen. Dat is alleen maar goed voor deze fantastische sport! Helaas zijn de meeste kartcursussen vaak wat duurder dan onze Race Academy en zit je vast aan één kartbaan en dagdeel.

Toch benieuwd naar de mogelijkheden? Dan raden we je aan om eens contact op te nemen met jouw favoriete kartbaan, zij kunnen je vast wel verder helpen. Een overzicht van alle kartbanen in Nederland vind je hier.

Heb je een vraag over kartlessen?

Kom je er niet helemaal uit of heb je een vraag over kartlessen voor kinderen? Geen probleem, het is best wel een lastige wereld om in te stromen. We helpen je daarom graag verder. Neem hier contact met ons op.

Zijn deze kartlessen niet wat je zoekt?

Geen probleem! We bieden namelijk ook kart clinics, een online training en nog veel meer activiteiten aan. Neem ook eens een kijkje in onze Race Blog, waarin we wekelijks gratis tips & tricks omtrent de kart- en autosport geven. Heb je nog vragen over deze mooie sport? Aarzel dan niet om ons te contacten. We helpen je graag verder!

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.