Kartlessen door heel Nederland: eerste kartles gratis!

dhr

Kartlessen voor kinderen: hoe en waar kun je deze volgen? Op deze pagina geven we je meer informatie over kartlessen voor kinderen. Deze karttrainingen vinden plaats op meerdere kartbanen in heel Nederland. Word jij de nieuwe Max Verstappen en leer je sneller te karten met leeftijdsgenootjes? Lees dan snel verder!

Kartlessen: wat zijn de mogelijkheden?

Een aantal kartbanen hebben een ‘kartcursus’ of een losse reeks kartlessen. Dit is ontzettend leuk om te volgen, maar hiermee kun je karten nog niet als een échte sport zien. Den Hartog Racing heeft een unieke kartschool in samenwerking met meerdere kartbanen ontwikkeld. Hierbij heb je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe vaak je kartlessen volgt, wanneer je dit doet én op welke locatie(s). Daarnaast kun je meedoen aan maandraces, clubraces, kart kampen en ons raceteam. Op deze manier kun je karten als een échte sport zien.

Alle nieuwe leden van onze kartschool krijgen de eerste kartles helemaal gratis. Zo kun jij ervaren of het iets voor je is. Bevalt het toch niet? Dan is het account op elk gewenst moment direct kosteloos opzegbaar. Waar wacht je nog op?

De unieke trainingen van Den Hartog Racing

Een losse kartcursus is leuk voor even, maar racen op meerdere kartbanen is een ware uitdaging. Tijdens onze kartschool kun je altijd zelf bepalen hoe vaak, waar én wanneer je traint. Zo zijn er bijna elke dag in de week wel ergens kartlessen te volgen op meerdere locaties in Nederland en in Duitsland. Je zit niet vast aan een kartcursus op één kartbaan: je deelt het helemaal zelf in. Dit doe je middels jouw persoonlijke account die je direct na het aanmelden in gebruik kunt nemen. Hieronder vind je de kartbanen waar deze karttrainingen plaatsvinden.

Waar vinden deze kartlessen plaats?

Kartlessen Brabant

Ben je opzoek naar kartlessen in Noord-Brabant? Bijvoorbeeld in de omgeving van Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Roosendaal, Uden en Helmond? Bekijk dan onderstaande kartbanen, daar vind onze kartschool plaats:

Kartlessen Drenthe

Helaas is onze kartschool nog niet actief in Drenthe. Je kunt echter wel in de naastgelegen provincie Overijssel terecht voor onze kartlessen.

Kartlessen Flevoland

Helaas vinden er nog geen kartlessen plaats in Flevoland. Je kunt echter wel in de naastgelegen provincies Noord-Holland, Gelderland en Overijssel terecht voor onze kartlessen.

Kartlessen Friesland

Helaas vinden er nog geen kartlessen plaats in Friesland. Je kunt echter wel in de naastgelegen provincie Overijssel terecht voor onze kartlessen.

Kartlessen Gelderland

Ben je opzoek naar kartlessen in Gelderland? Bijvoorbeeld in de omgeving Nijmegen, Duiven, Arnhem, Ede, Apeldoorn, Deventer of Harderwijk? Dan ben je bij onze kartschool aan het juiste adres, bekijk de aangesloten kartbaan in Gelderland:

Kartlessen Groningen

Helaas vinden er nog geen kartlessen plaats in Groningen. Je kunt echter wel in de provincie Overijssel terecht voor onze kartschool.

Kartlessen Limburg

Ben je opzoek naar kartlessen in Limburg? Bijvoorbeeld in de omgeving van Venlo, Roermond, Maastricht, Swalmen, Vaals en Heerlen? Dan ben je bij onze kartcursus aan het juiste adres. Onze kartschool vind op onderstaande kartbaan plaats:

Kartlessen Noord-Holland

Woon je in Noord-Holland en wil je hier kartlessen volgen? Bijvoorbeeld in de omgeving Amsterdam, Haarlem, Huizen en Alkmaar? Dan is onze kartschool wat voor jou. Op deze kartbaan vind deze karttraining plaats:

Kartlessen Overijssel

In Overijssel en Twente zijn onze kartlessen te volgen. Bijvoorbeeld in de omgeving van Enschede, Oldenzaal, Zwolle of Hengelo. Bekijk hieronder de kartbaan waar onze kartschool plaatsvindt in Overijssel:

Kartlessen Utrecht

Ben je opzoek naar kartlessen in de provincie Utrecht? Bijvoorbeeld in de omgeving van Amersfoort, Veenendaal, Maarssen, Nieuwegein of Driebergen? Dan ben je bij onze kartschool aan het juiste adres. Op onderstaande kartbaan vind deze kartopleiding plaats:

Lees meer over kartles in Utrecht.

Kartlessen Zeeland

Helaas is onze kartschool nog niet actief in Zeeland. Je kunt echter wel in de naastgelegen provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland terecht voor onze trainingen.

Kartlessen Zuid-Holland

Ben je woonachtig in Zuid-Holland en opzoek naar kartlessen, bijvoorbeeld in de omgeving Den Haag, Rotterdam, Poeldijk, Zoetermeer, Delft, Leiden of Dordrecht? Dan is onze kartcursus in Zuid-Holland wellicht geschikt, deze vind op deze kartbaan plaats:

De meest voordelige manier van racen

Samen met deze kartbanen hebben we één doel: jou een fantastische tijd geven als coureur. Karten is een sport, maar was lange tijd onbereikbaar voor de gemiddelde Nederlander. Middels dit concept verwelkomen we alle kinderen die graag willen racen, je bent van harte welkom. Onze kartschool is daarnaast de meest voordelige manier om te racen, je hebt namelijk geen eigen kart of kleding nodig. Dit leen je allemaal bij de kartbaan en het zit bij de prijs inbegrepen. Het account is altijd direct kosteloos opzegbaar en er zijn geen extra kosten waar je rekening mee moet houden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om mee te doen aan ons clubkampioenschap, ons raceteam en allerlei andere te gekke events (zoals Kart Kampen).

Wie geeft de kartcursus?

De kartcursus wordt georganiseerd door Den Hartog Racing, wat opgezet is door Rick den Hartog. Elke kartles staan er minimaal twee ervaren kartcoaches voor je klaar om jou te begeleiden. Elke coach geeft op dezelfde manier training en heeft ruime ervaring met karten, de kartsport en/of de autosport. Hierdoor hebben wij voldoende kennis in huis om jou te helpen ontwikkelen. Dit doen we aan de hand van een leer-stappenplan met ruim 30 verschillende oefeningen. Race jij straks het snelst door de slalom? Stop jij precies voor de pion? Haal jij iedereen in en lukt het jou om precies dezelfde rondetijden te rijden? Jouw talent zien wij graag tijdens de kartlessen op de kartbaan!

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Vorige
Volgende

Heb je een vraag over kartlessen?

Kom je er niet helemaal uit of heb je een vraag over kartlessen voor kinderen? Geen probleem, het is best wel een lastige wereld om in te stromen. We helpen je daarom graag verder. Neem hier contact met ons op.

Meld je aan voor de kartschool

Eerste kartles gratis!