Kartles Overijssel: bekijk onze kartcursus voor kids!

Kartles in Overijssel volgen? In deze blog vertellen we je meer over onze kartschool in de provincie Overijssel; in de omgeving van Enschede, Oldenzaal, Hengelo, Almelo, Zwolle, Nijverdal en Kampen. De kartlessen zijn speciaal voor kinderen, race je mee?

Kartles Overijssel

Overijssel is niet de enige provincie waar wij kartlessen voor kinderen verzorgen. Er zijn namelijk meerdere kartbanen door heel Nederland aangesloten bij ons concept: de kartschool. Onze kartschool geeft kartlessen voor kinderen waarvan je zelf kan bepalen hoe vaak, waar en wanneer je ze volgt, onder andere dus in Overijssel. Hiervoor maak je een account aan waarmee je elke maand trainingen kunt volgen. Het account is altijd direct kosteloos te stoppen, je zit dus nergens aan vast.

Krijg hieronder een impressie van onze kartlessen in Emsburen (net over de grens in Duitsland).

Bekijk alle kartbanen in Overijssel

Er zijn verschillende kartbanen in de provincie Overijssel, zowel indoor als outdoor. Elektrisch en benzine: het kan er allemaal! We hebben een overzicht van alle kartbanen in Overijssel gemaakt mét video’s.

Onze kartlessen in Overijssel: waar?

Wij hebben als doel dat elk kind in Nederland karten als sport kan zien. De racewereld is best ingewikkeld, vandaar dat we meerdere blogs hebben geschreven met informatie over karten. Onze kartlessen zijn voor alle kinderen tot 18 jaar toegankelijk, met of zonder kartervaring. Je kunt deze laagdrempelige kartlessen volgen op deze kartbaan in Overijssel:

Kartles in Overijssel volg je dus bij Den Hartog Racing. In Zwolle racen we met snelle karts over een outdoor kartbaan. In Enschede is er een uitdagende indoor kartbaan met hoogteverschillen en elektrische karts. Naast kartles Overijssel, organiseren we kartlessen door heel Nederland, onder andere in de naastgelegen provincie Gelderland.

Hoe werkt kartles in Overijssel?

De kartlessen van onze kartschool zien er door heel Nederland hetzelfde uit. Ervaren trainers staan voor jou klaar om altijd een leuke les te verzorgen. Elke training duurt anderhalf uur, waarin we theorie afwisselen met praktijk. Op die manier ben je voortdurend bezig met racen, hoe leuk is dat? Samen met leeftijdsgenootjes ga jij de uitdaging aan om sneller te worden, waarbij veiligheid en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan.

Inhoud kartschool Overijssel

Tijdens de karttrainingen ga je aan de slag met meer dan 30 oefeningen, bijvoorbeeld: treintje rijden, slalommen en de remtest! Aan de hand van deze oefeningen en trainingssessies werken we aan het volgende:

Naast de verbetering op de baan (snellere rondetijden), bieden we ook een leercurve naast de baan. Sportiviteit en professionaliteit staan hierbij centraal, maar plezier staat op nummer 1. Maak alvast kennis met de trainers.

Wat zijn andere mogelijkheden voor kids?

Natuurlijk hoef je niet per se kartlessen te volgen als kind, je kunt ook zelf gaan oefenen. Die keuze is helemaal aan jou! Het leukste aan kartlessen is de uitdaging en het plezier wat leeftijdgenootjes bieden. Samen karten is leuker dan alleen! Bekijk hier andere mogelijkheden. Bij vragen kun je contact met ons opnemen of de veelgestelde vragen doornemen.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.