fbpx

Kartles Overijssel: bekijk onze kartcursus voor kids!

Kartles in Overijssel volgen? In deze blog vertellen we je meer over onze kartschool in de provincie Overijssel; in de omgeving van Enschede, Oldenzaal, Hengelo, Almelo, Zwolle, Nijverdal en Kampen. De kartlessen zijn speciaal voor kinderen, race je mee?

Kartles Overijssel

Overijssel is niet de enige provincie waar wij kartlessen voor kinderen verzorgen. Er zijn namelijk meerdere kartbanen door heel Nederland aangesloten bij ons concept: de kartschool. Onze kartschool geeft kartlessen voor kinderen waarvan je zelf kan bepalen hoe vaak, waar en wanneer je ze volgt, onder andere dus in Overijssel. Hiervoor sluit je een maandabonnement af waarmee je elke maand trainingen kunt volgen. Het abonnement is tevens kosteloos op te zeggen, je zit dus nergens aan vast!

Krijg hieronder een impressie van onze kartlessen. Deze video is opgenomen op de kartbaan in Emsbüren, net over de grens bij Enschede. Hier geven wij ook training. Bekijk hier de informatie.

Bekijk alle kartbanen in Overijssel

Er zijn verschillende kartbanen in de provincie Overijssel, zowel indoor als outdoor. Elektrisch en benzine: het kan er allemaal! We hebben een overzicht van alle kartbanen in Overijssel gemaakt mét video’s, bekijk het hier.

Onze kartlessen in Overijssel: waar?

Wij hebben als doel dat elk kind in Nederland karten als sport kan zien. De racewereld is best ingewikkeld, vandaar dat we meerdere blogs hebben geschreven met informatie over karten. Onze kartlessen zijn voor alle kinderen tot 18 jaar toegankelijk, met of zonder kartervaring. Je kunt deze laagdrempelige kartlessen volgen op deze kartbaan in Overijssel:

Kartles in Enschede volg je dus bij Den Hartog Racing en ZERO55, een uitdagende indoor kartbaan met hoogteverschillen en elektrische karts. Naast kartles Overijssel, organiseren we kartlessen door heel Nederland, onder andere in de naastgelegen provincie Gelderland.

Hoe werkt kartles in Overijssel?

De kartlessen van onze kartschool zien er door heel Nederland hetzelfde uit. Ervaren coaches staan voor jou klaar om altijd een leuke les te verzorgen. Elke training duurt anderhalf uur, waarin we theorie afwisselen met praktijk. Op die manier ben je voortdurend bezig met racen, hoe leuk is dat? Samen met leeftijdsgenootjes ga jij de uitdaging aan om sneller te worden, waarbij veiligheid en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan.

Inhoud kartschool Overijssel

Tijdens de karttrainingen ga je aan de slag met meer dan 30 oefeningen, bijvoorbeeld: treintje rijden, slalommen en de remtest! Aan de hand van deze oefeningen en trainingssessies werken we aan het volgende:

  • De ideale racelijn
  • Remmen en rempunten verleggen
  • Zithouding en concentratie
  • Inhalen en verdedigen
  • Racen met tactische elementen
  • En nog veel meer!

Naast de verbetering op de baan (snellere rondetijden), bieden we ook een leercurve naast de baan. Sportiviteit en professionaliteit staan hierbij centraal, maar plezier staat op nummer 1. Maak kennis met de trainers via deze pagina.

Wat zijn andere mogelijkheden voor kids?

Natuurlijk hoef je niet per se kartlessen te volgen als kind, je kunt ook zelf gaan oefenen. Die keuze is helemaal aan jou! Het leukste aan kartlessen is de uitdaging en het plezier wat leeftijdgenootjes bieden. Samen karten is leuker dan alleen! Wil je weten wat andere mogelijkheden zijn? Klik dan hier.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.