Kartles Gelderland; bekijk op welke kartbanen!

Kartles in Gelderland; bijvoorbeeld in de omgeving van Deventer, Apeldoorn, Winterswijk, Ede, Arnhem en Nijmegen. Op welke kartbanen is het mogelijk om kinder kartles te volgen in de provincie Gelderland? In dit artikel geven we je een overzicht én leggen we je meer uit over onze kartcursus voor kinderen.

Kartles Gelderland

Onze kartlessen vinden op meerdere kartbanen door heel Nederland plaats. Dit is uniek in Nederland en zorgt ervoor dat dit een zeer complete kartcursus is. Bijna elke dag in de week is er wel ergens kartles te volgen, maar je kunt natuurlijk ook altijd dezelfde kartbaan bezoeken. De keuze is helemaal aan jou! Voor onze kartschool in Gelderland sluit je een abonnement af waarmee je drie keer per maand kartles kunt volgen. Waar én wanneer je wilt! Zeer waarschijnlijk woon jij in Gelderland (of in de omgeving hiervan), dus geven we je in dit artikel een overzicht van de kartlessen in die provincie, die natuurlijk bekend staat om de Veluwe.

Welke kartbanen zijn er in Gelderland?

Wellicht dat er daardoor in Gelderland goed rekening gehouden wordt met de natuur en het milieu; de meeste kartbanen zijn namelijk elektrisch. Dat is echter niet minder leuk, ze zijn vaak juist sneller dan benzine karts én hebben extra functies. In dit artikel lees je welke functies dit zijn. Er zijn meerdere kartbanen te vinden, bekijk hier een overzicht.

Waar geven wij kartles in Gelderland?

Karten is leuk, maar kartles met leeftijdsgenootjes onder professionele begeleiding is natuurlijk nog véél leuker. Omdat wij ervoor willen zorgen dat jij karten als sport kunt zien op een laagdrempelige, voordelige manier, hebben wij een unieke kartschool opgezet. Op veel verschillende kartbanen in Nederland is deze kartles te volgen en deze kartbaan in Gelderland is aangesloten:

 

Daarnaast zijn er nog verschillende kartbanen die in de omgeving van Gelderland liggen, bijvoorbeeld in de naastgelegen provincies. Hier zie je welke kartbanen dit zijn.

Hoe ziet de kartcursus er in Gelderland uit?

Alle karttrainingen die wij geven zien er hetzelfde uit; je kunt dus overal hetzelfde concept verwachten. Er zijn verschillende professionele coaches die veel ervaring in de kart- en/of autosport hebben, waardoor we jou naar een next level kunnen helpen!

Inhoud kartschool Gelderland

Bij onze kartschool duurt elke kartles anderhalf uur, waarin theorie en praktijk afgewisseld wordt. Theorie is erg belangrijk, bijvoorbeeld om de veiligheid te benadrukken en de meest ideale racelijn toe te lichten. Daarnaast gaan we aan de slag met remmen, rempunten, inhalen, verdedigen, starten, tactisch nadenken, pitstops en ga zo maar door. Er ligt een compleet leerplan klaar om van jou een échte coureur te maken. Elke kartles rijd je minimaal drie heats, waardoor je dus voldoende tijd op de kartbaan krijgt. Meters maken is uiteindelijk namelijk erg belangrijk!

Wat kost kartles?

De kartschool van Den Hartog Racing is één van de voordeligste manieren om kartles te volgen. Je kunt elke maand instromen én je kunt elke maand het abonnement kosteloos opzeggen, je zit dus nergens aan vast.

We organiseren daarnaast met regelmaat leuke activiteiten voor onze deelnemers. Denk aan clubraces, clubdagen en bijvoorbeeld een Kart Kamp. Hoe gaaf! Iedereen tot 18 jaar (met of zonder kartervaring) kan meedoen.

Klik op onderstaande button om alle tarieven te vinden.

Bekijk ook meer informatie over kartlessen in Noord-Brabant.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.