Karten in Gelderland, bekijk de kartbanen!

Karten in Gelderland

Binnenkort karten in Gelderland, maar nog geen idee op welke kartbaan? Dan ben je bij deze Race Blog aan het juiste adres! We geven je alle informatie over karten in Gelderland mΓ©t filmpjes en weetjes over de verschillende kartbanen. Lees gauw verder.

Alle kartbanen in Gelderland:

ZERO55 Apeldoorn

Naast de vestiging in Enschede, heeft ZERO55 een kartbaan in Apeldoorn. En dat deze baan uniek is in Nederland komt doordat hij bij mooi weer van binnen naar buiten gaat! Terwijl andere gasten op het terras aan het bbq’en zijn, scheur jij er met de elektrische karts voorbij. Op deze gave kartbaan biedt Den Hartog Racing kartlessen aan. Bekijk hier alle informatie.

Hieronder vind je een video van ZERO55 Apeldoorn.

Play Video

Kartbaan Winterswijk

In Winterswijk ligt een uitdagende indoor kartbaan die kortgeleden nog verbouwd is. Met snelle elektrische karts ga je hier de verschillende verdiepingen af en geniet je van de unieke fly-overs.

Tekst gaat verder onder de video. Let op: video betreft oude lay-out van de baan.

Play Video

Adventure Eefde

De enige outdoor kartbaan van Gelderland ligt verscholen aan de bosrand van Eefde. Een geweldige outdoor kartbaan met snelle karts, maar schrik niet als er ineens iemand boven je langs komt tokkelen vanuit het klimbos. De kartbaan beschikt over gave bochten en op het rechte stuk kan je lekker het gas in trappen!

Play Video

Kartbaan Duiven

Duiven kennen de meeste mensen van de Ikea, maar daar vlakbij ligt ook een leuke kartbaan. De volgende keer heb je dus een goede reden om naar de Ikea te gaan. De baan beschikt over twee verdiepingen!

Play Video

Planet Awesome Nijmegen

In Nijmegen bevindt zich een kartbaan die is geopend in het voorjaar van 2020. Met elektrische karts raas je hier over de twee verdiepingen en de unieke kombocht.

Play Video

Genoeg mogelijkheden om te karten in Gelderland! Naar welke kartbaan gaat jouw voorkeur? 😎

Kartles Gelderland

Wil jouw kind kartles volgen in Gelderland? Dan ben je bij de kartlessen vanΒ onze kartschoolΒ aan het juiste adres. Train onder andere in Apeldoorn en Veenendaal; bekijk hier alle informatie. Je mag trouwens altijd zelf beslissen waar je de karttraining voor kinderen en jeugd volgt.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.