fbpx

Karten in Overijssel, bekijk de kartbanen!

Karten Overijssel

Zin in een goed potje karten in Overijssel? Weet dan welke opties je hebt! Er zijn namelijk drie verschillende kartbanen in Overijssel, zowel indoor als outdoor. In deze blog vind je er alle informatie over.

Deze kartbanen liggen in Overijssel:

  • Kobalt Zwolle (indoor & elektrisch)
  • ZERO55 Enschede (indoor & elektrisch)
  • Kartbaan Oldenzaal (outdoor)
  • Kartplaza Actionworld Nijverdal (indoor)
  • Kartcentrum Zwolle (outdoor)

Kobalt Zwolle

De nieuwste kartbaan van Nederland is Kobalt Zwolle. We spreken dan ook direct over de meest futuristische kartbaan met snelle elektrische karts. Op de stuurtjes van deze karts kun je voortdurend je eigen rondetijden in de gaten houden, uniek. Daarnaast beschikken ze over een boost-knop welke je verspreid over de hele baan kunt gebruiken. Wij geven hier ook kartlessen, bekijk deze hier.

Tekst gaat verder onder de video.

ZERO55 Enschede

Vlakbij het stadion van FC Twente vinden we de indoor kartbaan van Enschede. Hier kan je met schone elektrische karts over een baan met twee verdiepingen scheuren. In de haarspeldbochten kan je jouw stuurmanskunsten laten zien! Wist je dat wij kartlessen aanbieden op deze gave indoor kartbaan? Check onze hier meer informatie over deze kartlessen!

Tekst gaat verder onder de video.

Play Video

Kartbaan Oldenzaal

In Oldenzaal ligt misschien wel één van de beste outdoor kartbanen van Nederland. Dit geweldige outdoor circuit beschikt over huurkarts én snellere racekarts. Ook aan de kids wordt gedacht met speciale kinderkarts en duokarts. Voor een gave outdoor kartervaring voor de hele familie ben je hier zeker aan het juiste adres!

Play Video

Kartplaza Actionworld Nijverdal

Een stukje verderop in Nijverdal ligt een uitdagende indoor kartbaan. Dit circuit is maar liefst 825 meter lang en biedt veel snelle bochten. Wie daag jij uit voor een écht potje karten in Overijssel?

Play Video

Alle kartbanen van Nederland!

We hebben nog véél meer kartbanen in ons kleine landje. Ben je benieuwd naar een kaart met alle kartbanen? Klik dan hier!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door heel Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Je hebt geen eigen kart of spullen nodig, alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, dus waar wacht je nog op?

Vragen? Mail gerust naar info@denhartogracing.com.