fbpx

Kartles Noord-Holland: onze kartcursus en kartlessen

Kartles Noord-Holland

Kartles in Noord-Holland voor kinderen: welke mogelijkheden zijn er? In dit artikel lees je meer over kartlessen/kartcursus/karttraining voor kids in Noord-Holland. Onze kartschool is specifiek gericht op kinderen, met of zonder ervaring. We zijn door heel Nederland actief, zo ook in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Huizen en Hilversum. Race je mee?

Kartlessen in Noord-Holland volgen

Bij onze kartschool is het mogelijk om op meerdere kartbanen kartlessen te volgen. Hiervoor sluit je namelijk een abonnement af, waarmee je elke maand karttrainingen kunt volgen. Je bepaalt middels je persoonlijke Race Academy account helemaal zelf hoe vaak, waar en wanneer je deze kartlessen volgt! Je kunt dus altijd in Noord-Holland kartlessen volgen, maar je kan ook eens naar de naastgelegen provincies Zuid-Holland of Utrecht uitwijken.

Inhoud kartschool Noord-Holland

Door heel Nederland zien onze kartlessen er hetzelfde uit. Elke karttraining duurt anderhalf uur, waarin theorie en praktijk afgewisseld wordt. Elke kartles zal je minimaal drie keer de kartbaan opgaan om oefeningen te doen, snelle rondes te rijden of een kartrace te rijden tegen leeftijdsgenootjes. Aan de hand van meer dan 30 kartoefeningen helpen wij jou om sneller te karten! Elke kartles hebben we een ander onderwerp, wat in te delen valt in categorieën:

  • Ideale racelijn
  • Zithouding en concentratie
  • Inzicht
  • Remmen en rempunten verleggen
  • Inhaalacties
  • Verdedigen
  • Racen met tactische elementen als een pitstop

Karten in Noord-Holland: waar kan dat?

Je kunt in Noord-Holland kartles volgen, maar je kunt natuurlijk ook ergens een rondje gaan karten. Er zijn verschillende indoor kartbanen en er is zelfs een outdoor kartbaan te vinden in deze provincie. In dit artikel sommen we alle kartbanen in Noord-Holland op (met onboard video’s).

Op welke kartbanen kartles in Noord-Holland?

Onze kartlessen (de Race Academy) voor kinderen vinden door heel Nederland plaats, zo ook in Noord-Holland. Kartles is voor een kind vooral leuk omdat hij/zij onder persoonlijke begeleiding de fijne kneepjes van de kartsport geleerd krijgen. Daarnaast racen zij met leeftijdsgenootjes, zijn onze kartlessen voor iedereen toegankelijk én staat plezier altijd op nummer 1. Op dit moment kun je op deze locatie(s) kartles in Noord-Holland volgen:

Kartcursus Noord-Holland: hoe werkt dat?

We hebben onze kartschool opgericht met een ambitie: het voor elk kind in Nederland mogelijk maken om te racen als sport. Hierdoor zijn de kartlessen laagdrempelig, toegankelijk en relatief voordelig. Het werkt dan ook ontzettend simpel: je schrijft je hier in voor de Race Academy en doet vervolgens lekker mee aan de kartcursus. Vind je het toch niet leuk? Dan kun je het abonnement maandelijks kosteloos opzeggen, je zit dus nergens aan vast. Onze coaches, onder leiding van Rick den Hartog, helpen je maar wat graag verder!

Voordelen Race Academy

Onze Race Academy kent een aantal voordelen: zo kun je naast het volgen van karttraining in Noord-Holland, nog op veel meer kartbanen in Nederland kartlessen volgen. Dat is uniek! Daarnaast worden er met regelmaat leuke activiteiten georganiseerd voor de deelnemers. Denk bijvoorbeeld aan clubraces, clubdagen en een Kart Kamp. Je hebt tevens de mogelijkheid om door te stromen naar ons raceteam!

Kosten kartles Noord-Holland

We streven ernaar om de kosten voor jou als deelnemer zo laag mogelijk te houden. Karten is helaas een kostbare sport, waardoor dit één van de voordeligste manieren is om te racen. Klik op onderstaande button om de tarieven te vinden.

Impressie kartlessen Noord-Holland

Hieronder vind je een video over onze kartlessen. Deze is opgenomen bij The Maxx Veenendaal, maar zo ziet een karttraining er tijdens elke Race Academy les uit!

Meer informatie over kartlessen?

Neem gerust even contact met ons op! Wij staan altijd klaar voor vragen/opmerkingen omtrent kartlessen en de kartsport in Nederland. #JoinTheRace

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.