Karten in Noord-Holland

Karten in Noord-Holland

Je bent van plan om in de provincie Noord-Holland te gaan karten, maar welke mogelijkheden heb je dan? Karten in Noord-Holland kan op veel verschillende locaties, zowel indoor als outdoor. In deze blog komen de mogelijkheden aan bod! Naar welke kartbaan in Noord-Holland gaat jouw voorkeur?

Kartbanen in Noord-Holland:

  • Bleekemolens Race Planet Amsterdam
  • Coronel Adventure Huizen
  • SkagaVenture Schagen
  • Silverstone Zwanenburg
  • Happy Days Grootebroek
  • Karting Texel Den Burg

Bleekemolens Race Planet Amsterdam

In onze hoofdstad ligt één van de kartbanen van de familie Bleekemolen. De vestiging in Amsterdam beschikt over twee kartbanen, welke soms aan elkaar gekoppeld worden tot één grote baan. Bleekemolens Race Planet heeft niet alleen kartbanen, je kan er ook kiezen voor een rondje over het F1 circuit in Zandvoort!

Bekijk ook eens onze kartlessen bij Bleekemolens Race Planet Amsterdam.

Play Video

Happy Days Grootebroek

Yep, Noord-Holland beschikt over een groot aantal kartbanen! Ook in Grootebroek is er een kartbaan gevestigd met een hoop snelle stukken erin. Bekijk hieronder een video van de kartbaan van Happy Days Grootebroek. Wist je dat we hier ook kartlessen geven?

Play Video

Coronel Adventure Huizen

In Noord-Holland ligt nog een kartbaan van een bekende autosportfamilie. Wie kent Tim & Tim nu niet? De kartbaan in Huizen beschikt over een fly-over, tunnel en elektrische karts. Genoeg redenen om onderstaande video eens te bekijken!

Play Video

SkagaVenture Schagen

Eén van de nieuwere kartbanen in Nederland is in SkagaVenture gevestigd. Het circuit is speciaal ontworpen en ook hier wordt er met elektrische karts gereden. 300 meter aan raceplezier levert gegarandeerd spannende battles op. Deze kartbaan is altijd goed verlicht!

Play Video

Silverstone Zwanenburg

Net buiten Amsterdam ligt de indoor kartbaan van Silverstone. Een lange en technische baan met een verdieping erin. Ook hebben ze de beschikking over een duokart, waardoor zelfs de kleinsten mee de baan op kunnen!

Play Video

Karting Texel Den Burg

Ook de tropische eilanden van Nederland beschikken over een kartcircuit. Op Texel ligt namelijk een outdoor kartbaan die geschikt is voor huurkarts én privé karts. Je moet alleen wel even de oversteek met de boot maken!  En dan nog hopen op mooi weer… Alhoewel regenrijden met karts ook leuk is!

Play Video
Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.