Kartles Zuid-Holland? Bekijk kartschool & kartcursus!

Kartlessen in Zuid-Holland volgen

Kartles in Zuid-Holland; wat zijn nu precies de mogelijkheden voor kinderen? In dit artikel leggen we je meer uit over onze kartlessen (kartcursus/kartschool) in de omgeving van Den Haag, Rotterdam, Delft, Poeldijk, Leiden, Gouda en Zoetermeer. We geven deze kartlessen op verschillende kartbanen, waaronder in Zuid-Holland. Lees gauw verder om alles te weten te komen over onze kartschool voor kids.

Kartles Zuid-Holland

Kartles volg je bij Den Hartog Racing niet op één kartbaan; je kunt namelijk kiezen uit meerdere aangesloten kartbanen door heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat jij karttraining kunt volgen op verschillende locaties, waardoor je een complete rijder wordt. Je mag altijd op dezelfde kartbaan trainen, je mag ook afwisselen. Je vult dit helemaal zelf in middels je persoonlijke kartschool account die je aanmaakt bij de inschrijving.

Hoe werkt onze kartschool?

Onze kartschool werkt heel makkelijk; je sluit een abonnement af voor drie kartlessen per maand en vult zelf in waar je deze komt volgen. Op elke kartbaan staan ervaren coaches voor je klaar om jou te begeleiden in de kartsport. Het concept is tijdens elke kartles hetzelfde; deze duurt anderhalf uur en je rijdt zo’n 3 heats. Je wordt voortdurend bezig gehouden met theorie en praktijk. Iedere kartles staat er dan ook een ander onderwerp centraal! De kartschool van Den Hartog Racing is het initiatief van Rick den Hartog.

Alle kartbanen Zuid-Holland

Er zijn verschillende kartbanen in Zuid-Holland, in dit artikel geven we je daar een overzicht van (met video’s). Alle kartbanen in deze provincie met steden als Den Haag, Rotterdam, Leiden, Gouda en Dordrecht hebben verschillende hoogteverschillen in het circuit. Dat maakt het karten tot een leuke uitdaging en dé manier om kartles in Zuid-Holland te volgen.

Waar geven wij kartles in Zuid-Holland?

Karten is natuurlijk al een waar spektakel als je het eens tijdens een reguliere kartheat doet. Kartlessen volgen met leeftijdsgenootjes is natuurlijk nog veel leuker. Wij begeleiden kinderen tot 18 jaar op basis van onze unieke kartschool naar een complete coureur. Of je nu voor de lol kartlessen komt volgen of kartles als basis ziet voor een professionele race carrière; bij ons mag het allemaal. Plezier staat op nummer 1 (met of zonder ervaring)! Onze kartschool is op veel verschillende kartbanen in heel Nederland te volgen, waaronder in Zuid-Holland. Momenteel geven wij kartles in Zuid-Holland voor kinderen op onderstaande kartbaan:

Je kunt bij ons dus kartles in Delft volgen, maar er zijn nog veel meer kartbanen aangesloten bij onze kartschool. Bekijk hier alle aangesloten kartbanen voor onze kartlessen voor kids.

Kartcursus Zuid-Holland; hoe ziet dat eruit?

Bij onze kartcursus (kartschool) sluit je een abonnement af. Je kunt dit elke maand doen en elke maand instromen, daarnaast is het abonnement maandelijks kosteloos op te zeggen. Je hebt naast uitdagende kartlessen voor kinderen veel meer mogelijkheden om plezier te beleven aan de kartsport. Zo kun je kartraces (clubraces) gaan rijden, doorstromen naar een kartteam, privé coaching krijgen, clubdagen bijwonen en deelnemen aan een Kart Kamp. Allerlei bijkomende voordelen van onze kartles! 

Een kartteam? Hoe werkt dat?

Vanuit onze kartlessen heb je dus verschillende mogelijkheden om verder te groeien in de kartsport. Daar begeleiden we je graag in! Je hebt elk jaar de kans om door te stromen naar ons talentenprogramma, welke op landelijk niveau wedstrijden rijdt onder onze begeleiding. Een unieke mogelijkheid om kennis te maken met kartwedstrijden op hoog niveau!

Kosten kartles kind Zuid-Holland

Kartles in Zuid-Holland kost net zo veel als alle andere kartschool locaties. Met het abonnement bepaal je zelf hoe vaak, wanneer en waar je training volgt. Je zit nergens aan vast en krijgt altijd waarvoor je betaalt. Deze kartcursus is één van de voordeligste manieren om te leren karten in Nederland. De kartles is speciaal gericht op beginnende kinderen die graag willen racen. Dit doen we aan de hand van een laagdrempelig en voordelig concept.

Bekijk hier meer informatie over de tarieven.

Bekijk een trailer van onze kartles

Hieronder zie je een trailer over onze kartles voor kinderen.

Andere mogelijkheden om kartles te volgen

Kartles geven we niet alleen in Zuid-Holland, je kunt namelijk ook in de naastgelegen provincies terecht. Bijvoorbeeld in Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Bekijk gerust eens alle informatie over onze kartschool en neem contact op als je vragen/opmerkingen hebt.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.