Karten in Zuid-Holland: alle kartbanen in Zuid-Holland

Karten in Zuid-Holland

Je wilt gaan karten in Zuid-Holland in de omgeving van Rotterdam, Den Haag of Leiden. Welke mogelijkheden heb je dan? Karten in Zuid-Holland kan op verschillende locaties, de provincie beschikt namelijk over meerdere grote indoor kartbanen. In deze blog komen alle opties aan bod! Naar welke kartbaan in Zuid-Holland ga jij de volgende keer?

Kartbanen in Zuid-Holland:

  • Race Planet Delft (indoor)
  • Van der Ende Racing Inn Poeldijk (indoor)
  • De Uithof Den Haag (indoor & elektrisch)
  • A15 Karting Gorinchem (indoor)
  • Gamecity Zoetermeer (indoor)
  • Go-Kart-In Dordrecht (indoor)
  • Kartbaan Strijen (outdoor & geen huurkarts)
Elektrische karts?

Sommige kartbanen beschikken over elektrische karts. Wil je weten wat hier de voordelen van zijn, voordat je besluit af te reizen naar de kartbaan? Lees dan hier verder.

Race Planet Delft

Naast de vestiging in Amsterdam, heeft Race Planet een kartbaan in Delft. Dit is niet zomaar een kartbaan: ze hebben namelijk 3 verschillende kartbanen verdeeld over 4 verdiepingen die ze aan elkaar kunnen koppelen tot één gigantische kartbaan.

Bekijk onze kartlessen bij Bleekemolens Race Planet Delft.

Play Video

Van der Ende Racing Inn Poeldijk

Eén van de langste indoor kartbanen van Nederland: Van der Ende Racing Inn in Poeldijk. De kartbaan beschikt eigenlijk over alles wat je van een indoor kartbaan kan verwachten: tunnels, bruggen, verdiepingen, snelle bochten, langzame bochten, rechte stukken en chicanes. Eigenlijk zit alles er in, kijk onderstaand filmpje maar eens!

Play Video

De Uithof Den Haag

Vlakbij de indoor kartbaan van Poeldijk vinden we De Uithof. Dit grote indoorcentrum heeft onder andere een kartbaan met uitdagende elektrische karts. Hiermee raas je over het snelle circuit, die zelfs over een enorm spectaculaire 360 graden bocht beschikt.

Play Video

A15 Karting Gorinchem

Langs de snelweg de A15 ligt de indoor kartbaan van Gorinchem. Deze kartbaan heeft twee verdiepingen. Boven neem je vooral de krappe, langzame bochten, terwijl je op de begane grond meer rechte stukken hebt.

Play Video

Gamecity Zoetermeer

In Zoetermeer bevindt zich een kartbaan die weids opgezet is en beschikt over meerdere verdiepingen. Leuk weetje: begin 2020 is hier een wereldrecordpoging 24-uur karten gedaan.

Play Video

Go-Kart-In Dordrecht

In Dordrecht ligt een kartbaan die qua lay-out te vergelijken is met een achtbaan. Kijk onderstaand filmpje maar eens, dan snap je wat ik bedoel.

Play Video

Kartbaan Strijen

Strijen heeft de enige mogelijkheid om outdoor te karten in Zuid-Holland, maar helaas moet je dan wel met je eigen kart komen. Deze kartbaan beschikt namelijk niet over huurkarts.

Play Video

Kartles kind Zuid-Holland?

Ben je op zoek naar een leuke kartbaan om in Zuid-Holland (omgeving Den Haag, Rotterdam, Leiden, Zoetermeer) kartles te volgen? Wij hebben een unieke kartschool waarmee kinderen op meerdere kartbanen kartlessen kunnen volgen. Bekijk hier meer informatie over de kartschool of kartles in Delft.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.