Kartles Utrecht; bekijk onze kartcursus voor kids!

Kartles Utrecht: wat zijn de mogelijkheden? In dit artikel geven we je meer informatie over onze kartlessen in de provincie Utrecht. Onze kartlessen vallen onder het unieke concept van onze kartschool: zelf bepalen waar & wanneer je karttraining volgt, onder andere in Utrecht. Lees meer over kartles voor jouw kind!

Kartles Utrecht

Onze kartschool is op meerdere kartbanen door heel Nederland actief. Je kunt dus telkens op een andere kartbaan karten, je mag ook altijd voor dezelfde locatie kiezen. Dat vul je helemaal zelf in! Tijdens onze kartlessen staat plezier altijd op nummer 1. Je krijgt professionele begeleiding van onze trainers en richten ons op persoonlijke aandacht. De groepen zijn daarom niet te groot. Onze ambitie is om de kartsport voor elk kind toegankelijk te maken: gewoon lekker racen op een laagdrempelige, voordelige manier.

Als dit je aanspreekt is onze kartschool zeer geschikt voor jou! Iedereen tot 18 jaar (met of zonder kartervaring) kan instromen bij onze kartles. Aanmelden kan door een persoonlijk account aan te maken waarmee je de trainingen boekt. Dit is altijd kosteloos en direct weer op te zeggen.

Kartbanen in Utrecht

Er zijn verschillende kartbanen in de provincie Utrecht te vinden. Zowel indoor als outdoor en zowel elektrisch als met benzine karts. Wil je karten in Utrecht? Bekijk dan eens alle kartbanen.

Waar kartles in Utrecht volgen?

Wij geven in meerdere provincies door heel Nederland kartles op basis van onze kartschool. Zo ook in Utrecht! Op dit moment geven wij op onderstaande kartbaan kartles in deze provincie:

Gelukkig hoef je niet ver te reizen om buiten de provincie Utrecht kartles te volgen. Bekijk bijvoorbeeld ook onze kartlessen in de naastgelegen provincies Zuid-Holland, Gelderland en Noord-Holland.

Kartcursus kinderen in Utrecht

Onze kartcursus heeft één doel: jou een fantastische tijd geven. Daarom is het voor ons erg belangrijk dat jij na elke kart les met een lach naar huis keert. Elke kart training duurt anderhalf uur, waarin we stukjes theorie afwisselen met praktijk. Je wordt op die manier voortdurend bezig gehouden en krijgt allerlei opdrachten. Zo hebben we ruim 30 oefeningen bedacht om van jou een snelle coureur te maken! Race jij straks, net als veel andere talenten, de baanrecords aan flarden? Je hebt geen eigen kartkleding of -spullen nodig, dat kun je allemaal lenen bij de kartbaan.

Kartschool inhoud: wat leer je?

Tijdens deze kartopdrachten gaan we aan de slag met onder andere de volgende onderwerpen:

Daarnaast besteden we aandacht aan je ontwikkeling naast de kartbaan. Want: hoe ga je om met je tegenstanders? Wat is veiligheid? Hoe kun je een échte coureur worden? En nog veel meer!

Wat kost kartles?

Je kunt bij onze kartschool zelf bepalen hoe vaak, waar en wanneer je training volgt. Hierdoor bepaal je de kosten helemaal zelf. Onze coaches kun je onbeperkt vragen stellen. Daarnaast kun je meedoen aan clubraces, clubdagen en bijvoorbeeld een Kart Kamp. Je hebt zelfs de kans om door te stromen naar ons talentenprogramma!

Kartlessen kind in Utrecht

Ben je benieuwd hoe onze kartlessen eruit zien? Bekijk dan onze trailer, welke opgenomen is bij The Maxx Veenendaal.

Heb je nog vragen over onze kartlessen in de omgeving van Houten, Nieuwegein, Maarssen, Utrecht, Mijdrecht en Amersfoort? Of over karten in het algemeen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of meld je aan voor de kartschool.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.