Karten in Utrecht: alle kartbanen in Utrecht

Karten in Utrecht

Je bent van plan om in de provincie Utrecht te gaan karten, maar welke mogelijkheden heb je dan? Karten in Utrecht kan op verschillende kartbanen, zowel indoor als outdoor. In deze blog komen de mogelijkheden aan bod! Naar welke kartbaan in Utrecht gaat jouw voorkeur?

Deze kartbanen liggen in Utrecht:

  • The Maxx Veenendaal
  • Kartfabrique Utrecht
  • Kartbaan Driebergen

Alle kartbanen in Utrecht

The Maxx Veenendaal

Eén van de nieuwste kartbanen in Nederland; The Maxx Veenendaal. De baan is relatief klein, maar zeker niet minder technisch. De bochten die in elkaar overvloeien maken dit tot een uitdagend parcours. De elektrische karts zijn ideaal voor dit circuit; ze zijn snel in acceleratie en gaan qua topsnelheid richting de 60 km/h. Met de speciale boostknop op het stuur wordt er nog een tactisch element toegevoegd. Wanneer zet jij ‘m in? Je kunt deze functie vergelijken met een DRS in de Formule 1.

Volg onze kartlessen in Utrecht!

Wist je dat wij een kartschool in Utrecht hebben? We geven namelijk kart trainingen bij The Maxx Veenendaal voor jeugd tot 18 jaar oud. Je hebt geen eigen kart of spullen nodig en kunt direct meedoen.

Video The Maxx Veenendaal
Play Video

Kartfabrique Utrecht

Eén van de meest bekende kartbanen van Nederland: de Kartfabrique in Utrecht. Deze kartbaan heeft verschillende snelle stukken, maar ook 22 hele technische bochten. De maximumsnelheid die je hier behaalt is 53 km/h en aan de karts hoef je niet te twijfelen; deze worden namelijk regelmatig vervangen door een hele nieuwe vloot.

Play Video

Kartbaan Driebergen

Outdoor karten in Utrecht kan alleen op de kartbaan van Driebergen. Je kunt hier terecht met privé karts, maar je kunt ook een rondje maken in de huurkarts. Hierin heb je zelfs de keuze tussen een kart die 50 km/h gaat of een kart die wel 70 km/h behaalt.

Play Video
Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.