fbpx

Complete kartopleiding voor kids!

Ben je opzoek naar een kartopleiding voor kids en jeugd? Dan ben je bij onze Race Academy aan het juiste adres. In dit artikel leggen we je uit waar onze kartopleiding uit bestaat!

Wat is een kartopleiding?

Een kartopleiding is een ruim begrip; je leert eigenlijk vanaf de basis alles van karten en de kartsport. Karting is een sport die je jezelf niet zo gemakkelijk aanleert, begeleiding is erg belangrijk. Want: hoe verloopt de ideale racelijn, wanneer moet je remmen en wanneer is een inhaalactie goed? Allemaal vragen die zelf lastig te beantwoorden zijn, ervaren karters kunnen je hierbij helpen. Dit is dan ook wat wij doen tijdens onze kart opleiding. En daar blijft het niet bij; wij richten ons ook op de coureur naast de baan. We leren je dus niet alleen om sneller te worden op de kartbanen, maar ook op een professionalisering naast de kartbaan. Dat maakt de Race Academy tot een complete raceopleiding.

Hoe gaat deze raceopleiding in zijn werk?

Onze Race Academy is toegankelijk voor iedereen tot 18 jaar oud; van beginners tot geoefende rijders. Middels persoonlijke aandacht richten we ons op jouw behoeftes als rijder. Hierdoor is er voor iedereen een kans én voldoende aandacht. Gedurende onze Race Academy train je drie keer per maand op de aangesloten kartbanen (dit mag je helemaal zelf invullen). Elke training duurt anderhalf uur, waarin theorie en prakrijk afgewisseld worden. We streven er hierbij naar om minimaal drie heats te rijden.

Elke training start met een gezamenlijke opening, waarna de groep in tweeën gesplitst wordt. Vervolgens wordt er ingereden, een oefening gedaan en een kwalificatie of race verreden. Zo zorgen we voor een leuke én leerzame kartles.

Voordelen Race Academy

Onze Race Academy heeft een aantal voordelen, bijvoorbeeld;


En nog véél meer leuke dingen om er voor jou als racer een fantastische tijd van te maken. Bekijk hier alle informatie over de Race Academy.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.