Kartles Noord-Brabant op meerdere kartbanen!

Kartles Noord-Brabant; op welke kartbanen geven wij kartlessen voor kinderen? Onze kartschool heeft locaties door heel Nederland, waaronder in Brabant. Bijvoorbeeld in de omgeving Tilburg, Breda, Eindhoven, Oss, Uden, Den Bosch, Waalwijk en Roosendaal. In dit artikel leggen we je meer uit over onze kartlessen in deze provincie en op welke kartbanen wij deze geven.

Kartles Noord-Brabant

Zoals we in de inleiding al aangaven is onze kartschool op veel verschillende kartbanen actief. Dat betekent dat jij als deelnemer ook op al die kartbanen kunt leren racen. Dat is niet alleen ontzettend gaaf, maar ook erg uniek in Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat je enkel een complete coureur kunt worden als je op meerdere circuits snel kunt karten. Tijdens een seizoen kartraces rijden kom je immers ook op verschillende kartbanen. Tijdens onze kartschool kun je een abonnement afsluiten waarmee zelf kunt bepalen waar en hoe veel karttrainingen je per maand wil volgen. Onder andere onze kartlessen in Noord-Brabant behoren tot de mogelijkheden.

Alle kartbanen Brabant

Er zijn veel verschillende kartbanen in deze grote provincie te vinden; elektrisch of benzine, indoor of outdoor; er is van alles! Je kunt er zélfs ijskarten (en drifttraining volgen). In dit artikel geven we je een overzicht van alle kartbanen in Brabant.

Waar geven wij kartles in Noord-Brabant?

Kartles is ontzettend leuk, vooral met leeftijdsgenootjes. Onze kartschool is speciaal voor jeugd tot 18 jaar oud (met de minimale lengte, deze is per kartbaan verschillend). Je kunt met of zonder ervaring instappen; je wordt namelijk onder professionele begeleiding geholpen op basis van persoonlijke aandacht. We houden rekening met je ervaring en proberen er voor te zorgen dat je altijd met een lach naar huis keert. Op dit moment geven wij op onderstaande kartbanen kartles in Noord-Brabant:

Daarnaast geven we op veel naastgelegen provincies kartles, bijvoorbeeld in Gelderland, Zuid-Holland of Limburg. Verder zijn er nog veel meer locaties waar jij kunt trainen!

Hoe ziet de kartcursus er in Noord-Brabant uit?

Tijdens elke karttraining hanteren we hetzelfde concept, maar staat er een andere oefening/onderwerp centraal. We hebben meer dan 30 oefeningen die we kunnen doen op de kartbaan, zo maken we van jou een complete rijder die goede controle over de kart heeft. Elke kartles duurt anderhalf uur, waarin theorie en praktijk met elkaar afgewisseld worden. Je bent dan ook continu bezig; je bent aan het karten of je krijgt uitleg. Je wordt anderhalf uur vermaakt!

Inhoud kartschool Noord-Brabant

Tijdens de kartlessen gaan we dus aan de slag met verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld;

  • Remmen en rempunten
  • Ideale racelijn
  • Inhalen en verdedigen
  • Starten op verschillende manieren
  • Racen met tactische elementen (bijv. pitstops)
  • En nog veel meer!

Naast het sneller worden op de kartbaan, richten we ons op je ontwikkeling naast de baan. Wat zijn doorstroommogelijkheden? Wat zijn reële doelen? Hoe vind je sponsors? Hoe kom je professioneel over als coureur? Natuurlijk staat plezier altijd centraal, dus zorgen we dat daar een goede verdeling in zit afhankelijk van de groep.

Kartles kind kosten

Bij onze kartschool sluit je een abonnement af waarmee je zelf kunt bepalen hoe vaak, wanneer en waar je training volgt. Daarnaast bieden we onze deelnemers meer; bijvoorbeeld clubraces, clubdagen, een kart kamp en de mogelijkheid om door te stromen naar ons talentenprogramma.

Onze kartschool is één van de voordeligste manieren om te karten in Nederland. Je kunt elke maand instromen en je kunt elke maand kosteloos opzeggen, je zit dus nergens aan vast. Ready to race? Neem vooral contact op als je vragen hebt!

Klik op onderstaande button om alle prijzen te vinden.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.