fbpx

Kartles Noord-Brabant op meerdere kartbanen!

Kartles Noord-Brabant; op welke kartbanen geven wij kartlessen voor kinderen? Onze kartschool heeft locaties door heel Nederland, waaronder in Brabant. Bijvoorbeeld in de omgeving Tilburg, Breda, Eindhoven, Oss, Uden, Den Bosch, Waalwijk en Roosendaal. In dit artikel leggen we je meer uit over onze kartlessen in deze provincie en op welke kartbanen wij deze geven.

Kartles Noord-Brabant

Zoals we in de inleiding al aangaven is onze kartschool (initiatief van Rick den Hartog) op veel verschillende kartbanen actief. Dat betekent dat jij als deelnemer ook op al die kartbanen kunt leren racen. Dat is niet alleen ontzettend gaaf, maar ook erg uniek in Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat je enkel een complete coureur kunt worden als je op meerdere circuits snel kunt karten. Tijdens een seizoen kartraces rijden kom je immers ook op verschillende kartbanen. Tijdens onze Race Academy kun je een abonnement afsluiten waarmee je drie karttrainingen per maand kunt volgen, onder andere de kartles in Noord-Brabant. Je mag namelijk altijd zelf bepalen waar en wanneer je de trainingen volgt!

Alle kartbanen Brabant

Er zijn veel verschillende kartbanen in deze grote provincie te vinden; elektrisch of benzine, indoor of outdoor; er is van alles! Je kunt er zélfs ijskarten (en drifttraining volgen). In dit artikel geven we je een overzicht van alle kartbanen in Brabant.

Waar geven wij kartles in Noord-Brabant?

Kartles is ontzettend leuk, vooral met leeftijdsgenootjes. Onze Race Academy is speciaal voor jeugd tot 18 jaar oud (met de minimale lengte, deze is per kartbaan verschillend). Je kunt met of zonder ervaring instappen; je wordt namelijk onder professionele begeleiding geholpen op basis van persoonlijke aandacht. We houden rekening met je ervaring en proberen er voor te zorgen dat je altijd met een lach naar huis keert. Op dit moment geven wij op onderstaande kartbanen kartles in Noord-Brabant:

Daarnaast geven we op veel naastgelegen provincies kartles, bijvoorbeeld in Gelderland, Zuid-Holland of Limburg. Verder zijn er nog veel meer locaties waar jij kunt trainen!

Hoe ziet de kartcursus er in Noord-Brabant uit?

Tijdens elke karttraining hanteren we hetzelfde concept, maar staat er een andere oefening/onderwerp centraal. We hebben meer dan 30 oefeningen die we kunnen doen op de kartbaan, zo maken we van jou een complete rijder die goede controle over de kart heeft. Elke kartles duurt anderhalf uur, waarin theorie en praktijk met elkaar afgewisseld worden. Je bent dan ook continu bezig; je bent aan het karten of je krijgt uitleg. Je wordt anderhalf uur vermaakt!

Inhoud kartschool Noord-Brabant

Tijdens de kartlessen gaan we dus aan de slag met verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld;

  • Remmen en rempunten
  • Ideale racelijn
  • Inhalen en verdedigen
  • Starten op verschillende manieren
  • Racen met tactische elementen (bijv. pitstops)
  • En nog veel meer!

Naast het sneller worden op de kartbaan, richten we ons op je ontwikkeling naast de baan. Wat zijn doorstroommogelijkheden? Wat zijn reële doelen? Hoe vind je sponsors? Hoe kom je professioneel over als coureur? Natuurlijk staat plezier altijd centraal, dus zorgen we dat daar een goede verdeling in zit afhankelijk van de groep.

Lees ook: hoe ziet een karttraining eruit?

Kartles kind kosten

Bij onze Race Academy sluit je een abonnement af waarmee je zelf kunt bepalen hoe vaak, wanneer en waar je training volgt. Daarnaast bieden we onze deelnemers meer; bijvoorbeeld clubraces, clubdagen, een kart kamp en de mogelijkheid om door te stromen naar ons talententeam.

Onze Race Academy is één van de voordeligste manieren om te karten in Nederland. Je kunt elke maand instromen en je kunt elke maand kosteloos opzeggen, je zit dus nergens aan vast. Ready to race? Neem vooral contact op als je vragen hebt!

Klik op onderstaande button om alle prijzen te vinden.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.