Op zoek naar een kartschool?

Ben je op zoek naar een kartschool? Tof! Wij vertellen je graag meer over kartscholen en kartles, waar je op moet letten en wat de mogelijkheden bij Den Hartog Racing zijn. We hebben het over een kartcursus voor kinderen, karttraining voor kids en nog veel meer leuks voor jonge snelheidsduivels! Lees snel verder!

Wat is Den Hartog Racing?

Den Hartog Racing is een soort kartvereniging voor kinderen. We richten ons op kinderen die graag willen racen met een laag budget. Dit doen we door kartlessen (karttrainingen) te organiseren. Daar horen ook clubraces en een raceteam voor kinderen bij. Je kunt ons dus ook wel een kartschool noemen.

Meer weten over onze activiteiten? Bekijk dan eens onze kartschool.

Een kartschool: waar moet je op letten?

Er zijn enkele kartscholen in Nederland en de meesten daarvan zijn hartstikke leuk. Plezier en passie staat voorop en vrijwel alle kartscholen worden georganiseerd door ervaren karters. Ervaring is iets waarmee je anderen veel verder kan helpen. Snel worden kan iedereen, maar nét dat laatste beetje eruit halen doe je door ervaring op te bouwen. Hierbij is het belangrijk om te weten waarom je snel bent, dan kun je dat in alle situaties toepassen. Stel je voor; je bent op één kartbaan snel en kent deze op je duim, je weet precies hoe je elke bocht moet nemen. Echter; als je wedstrijden gaat karten, zal je ook naar andere circuits gaan. Daarom is het ontzettend belangrijk om te weten waarom je snel bent, dan kun je het in elke bocht, op elke kartbaan toepassen. Karten is meer dan alleen snelle rondjes rijden, je moet er ook goed bij nadenken. Dat leer je tijdens kartlessen.

Kosten kartles

Bekijk hier de actuele kosten van onze kartschool. Voordeliger karten lukt niet. De eerste kartles is bij ons ook nog eens gratis!

Wat doet een kartschool?

Een kartschool heeft natuurlijk als taak om jou sneller te maken. Wat wij echter net zo belangrijk vinden is om jou te introduceren in de sport. Daarmee hopen wij ons als kartschool te onderscheiden. Daarnaast kun je bij ons altijd op veel verschillende kartbanen trainen, alleen dan word je een complete coureur. Dat is uniek in Nederland!

Met het introduceren in de kartsport bedoelen we ook het gedeelte naast de kartbaan. Wat is de kartsport? Wat zijn de mogelijkheden? De kosten? Hoe zoek je sponsoren? Hoe bereid je jezelf voor? Wat zijn doorgroeimogelijkheden?

Allemaal vragen die belangrijk zijn om jezelf te ontwikkelen als een coureur en meer te weten te komen over deze sport. Met enkel talent is de weg naar de top namelijk lastig, je dient ook naast de baan professioneel en slim te zijn. Daar helpen we je mee!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.