Karten in Noord-Brabant: alle kartbanen in Noord-Brabant

Karten in Noord-Brabant

Ben je van plan om binnenkort te gaan karten in Noord-Brabant? Weet dan dat er ontzettend veel verschillende kartbanen zijn die je kan bezoeken! In deze Race Blog geven we je alle opties om te karten in Noord-Brabant. Lees gauw verder en bekijk de video’s van de verschillende kartbanen.

Kartbanen in Noord-Brabant:

  • De Voltage Tilburg (indoor)
  • Playdôme Roosendaal (indoor & elektrisch)
  • Lot66 Breda (indoor & elektrisch)
  • Circuit Park Berghem (outdoor)
  • Hezemans Indoor Karting Eindhoven (indoor & elektrisch)
  • Kartcircuit De Landsard Eindhoven (outdoor)
  • Kart Centre Roosendaal (indoor)
  • Kartbaan Uden (indoor)
  • Raceway Venray (outdoor)

Karten in Noord-Brabant: bekijk de kartbanen

De Voltage Tilburg

We beginnen met het Family Entertainment Center van Tilburg, De Voltage. Dit centrum heeft onder andere een grote kartbaan, waar je met nette karts de uitdaging aan kunt gaan. Wist je dat wij ook kartlessen aanbieden op deze grote indoor kartbaan? Klik hier voor alle informatie.

Play Video

Playdôme Roosendaal

Een gloednieuwe kartbaan in Noord-Brabant is Playdome Roosendaal. Deze kartbaan is zeer professioneel aangelegd, heeft hoogteverschil én super snelle elektrische karts. Je kunt hier ook meedoen aan onze kartschool.

Play Video

Lot66 Breda

Een stukje oostelijker ligt de indoor kartbaan van Breda. De baan is iets kleiner dan die van De Voltage, maar met de snelle elektrische karts is er wel voldoende te beleven.

Play Video

Circuit Park Berghem

In Berghem vinden we één van de grootste outdoor kartbanen van Nederland. Het is dé thuisbaan van vele karters die met hun eigen karts racen. Elk weekend is er dan ook een waar spektakelstuk te zien met snelle karts. Wil je zelf het circuit op? Dan kan je gebruik maken van de huurkarts.

Play Video

Hezemans Indoor Karting Eindhoven

In de lichtstad van Nederland ligt een spectaculaire indoor kartbaan met snelle elektrische karts. Dit kartcircuit heeft twee verdiepingen en is nog niet zo lang geleden compleet gerenoveerd.

De voordelen van elektrische karts

Elektrische karts! Vind je het maar niks klinken? Check dan eens de voordelen van deze karts, waarschijnlijk denk je er dan wel anders over.

Play Video

Kartcircuit De Landsard Eindhoven

We blijven nog even in Eindhoven, maar wijken nu uit richting het vliegveld. Hiernaast ligt namelijk de outdoor kartbaan van Eindhoven. Qua grootte en mogelijkheden te vergelijken met Circuit Park Berghem, dus zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Play Video

Kartbaan Uden

In Uden ligt een mooie indoor kartbaan die beschikt over veel snelle stukken, die overvloeien in uitdagende bochten. Een leuke kartbaan om eens te bezoeken! 😀

Play Video

Raceway Venray

Als laatste gaan we naar Venray voor een hele unieke kartbaan in Nederland. Deze baan is namelijk aangelegd in een oval, waar ook regelmatig auto’s racen. Je kunt er alleen huurkarten op afspraak, maar er wordt ook regelmatig met privé karts gereden!

Play Video
Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.