Dit zijn alle kartbanen in Duitsland!

Ben je op zoek naar een kartbaan in Duitsland? Er zijn meer dan 100 kartbanen in Duitsland te vinden. Er zijn outdoor kartbanen, indoor kartbanen en combinaties daarvan. Karten op benzine, maar ook op elektriciteit. Bekijk hieronder de lijst met kartbanen in Duitsland.

We hebben ook een lijstje gemaakt met alle kartbanen in Nederland en alle kartbanen in België.

Alle kartbanen in Duitsland

Duitsland heeft meer dan 100 kartbanen verspreid door het hele land. Vooral rondom de grote steden zoals Dortmund, Dusseldorf, Keulen, Essen en Frankfurt zijn voldoende kartbanen te vinden, maar ook zijn er unieke én bekende kartbanen in de rest van het land. Wat dacht je van de kartbaan van Michael Schumacher of de kartbaan in het legendarische circuit van Spa-Francorchamps. Sommige kartbanen liggen dichtbij Nederland, een keertje de grens oversteken is dus zeker geen slecht idee.

Karten in Duitsland

Hieronder vind je een lijst en een kaart met alle kartings van België. Naar welke kartbaan gaat jouw voorkeur?

Ken je onze kartschool in Duitsland al?

Wij geven met onze kartschool kartlessen in Duitsland. Deze kartlessen zijn speciaal voor jeugd tot 18 jaar oud. Karten als sport zonder eigen kart en de eerste kartles kun je gratis meedoen. Bekijk hier onze kartschool en hier alle locaties.

Alle kartbanen Duitsland

Bekijk hieronder een kaart met alle kartings van Duitsland. 

Naast de opwinding van het racen op de kartbanen van Duitsland, biedt het land ook een levendige gemeenschap van kartliefhebbers en professionals die samenkomen om hun passie te delen. Van lokale clubs tot nationale competities, er is altijd wel een kans om deel te nemen aan spannende evenementen en races. Bovendien bieden veel kartbanen in Duitsland ook trainingen en cursussen aan voor zowel beginners als gevorderde rijders, waardoor het een geweldige plek is om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te leren. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit met vrienden of serieus wilt deelnemen aan competitieve races, de kartbanen in Duitsland hebben voor elk wat wils. Dus trek je racepak aan, zet je helm op en bereid je voor op een onvergetelijke rit op de baan!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.