Kartlessen Amersfoort: eerste kartles gratis!

dhr

Kartles Amersfoort

Kartlessen in Amersfoort, spreekt dat jou aan? Momenteel is deze mogelijkheid nog niet beschikbaar, maar wij zijn vastberaden om onze kartschool naar Amersfoort uit te breiden. Bij Den Hartog Racing bieden we karting als sport aan, zelfs zonder dat je je eigen kart hebt. Ons doel is om de kartsport toegankelijk en betaalbaar te maken voor alle kinderen in Nederland.

Hoewel we al met succes kartlessen verzorgen op verschillende kartbanen, staat Amersfoort nog niet op onze lijst. Maar met jullie hulp kunnen we hier verandering in brengen! Laat ons weten of je interesse hebt en moedig de lokale kartbaan aan om samen te werken met Den Hartog Racing. Samen kunnen we mogelijk onze kartschool naar Amersfoort brengen. Sluit je aan en ontdek Den Hartog Racing. Vergeet niet, de eerste kartles bij ons is helemaal gratis.

#JoinTheRace

Bekijk waar we wél kartles geven

Enthousiast geworden en benieuwd naar de huidige leslocaties van onze kartschool? Klik op onderstaande knop en ontdek onze mogelijkheden voor het volgen van kartlessen in de omgeving. Je vindt de locaties en de tijdstippen waar we momenteel lesgeven. Meld je aan en doe mee!

Praktische informatie locatie
Waar?
Nog niet bekend
Wanneer?
Nog niet bekend
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Iedereen tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartlessen Amersfoort

Kartlessen Amersfoort

Ontdek de speciaal ontworpen karttrainingen in Amersfoort, waar jongeren tot 18 jaar de kans krijgen om zich te ontwikkelen in de kartsport. Deze trainingen zijn op maat gemaakt om karting toegankelijk te maken voor alle kinderen in Nederland, ongeacht hun ervaringsniveau. Bij Den Hartog Racing hanteren we een flexibel schema, zodat deelnemers zelf kunnen bepalen wanneer ze willen trainen. Of je nu de voorkeur geeft aan Amersfoort of andere kartbanen wilt verkennen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit unieke concept garandeert een onvergetelijke ervaring voor jonge kartliefhebbers in Nederland!

Inhoud kartlessen Amersfoort

In Amersfoort staat onze kartschool bekend om de uitdagende opdrachten en oefeningen die centraal staan. Tijdens anderhalf uur krijg je een dynamische mix van praktijk en theorie voorgeschoteld, met volop gelegenheid om te racen! Elke sessie begint met een korte introductie over de theoretische aspecten, gevolgd door hands-on oefeningen op de kartbaan. We leggen de focus op essentiële vaardigheden zoals het optimaliseren van je racelijn, het uitvoeren van succesvolle inhaalacties, het beheersen van verdedigingstechnieken, het starten van races, het verbeteren van remtechnieken en nog veel meer. Bovendien bieden we begeleiding voor je persoonlijke ontwikkeling als coureur. Ontdek hoe je een fanbase kunt opbouwen, sponsors kunt aantrekken, jezelf overtuigend kunt presenteren en, bovenal, wees altijd trouw aan jezelf! Wellicht schuilt er wel een nieuwe Max Verstappen in jou? Het avontuur begint met kartles in Amersfoort!

Hoe werkt onze kartschool?

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Vorige
Volgende

Den Hartog Racing

Eerste kartles gratis!