Kartlessen Assen: eerste kartles gratis!

dhr

Kartles Assen

We zouden graag kartlessen aanbieden in Assen. Momenteel hebben we deze mogelijkheid nog niet, maar we delen graag ons plan om onze kartschool uit te breiden naar Assen. Bij Den Hartog Racing kun je zonder eigen kart deelnemen aan karting als sport. Op deze manier willen we de kartsport toegankelijk en betaalbaar maken voor alle jongeren. Hoewel we al kartlessen geven op verschillende kartbanen, ontbreekt Assen nog op ons lijstje. Kun je ons helpen om hier verandering in te brengen? Laat ons weten dat je geΓ―nteresseerd bent en geef bij de kartbaan aan dat je onze lessen graag zou willen volgen. Samen kunnen we onze kartschool mogelijk naar Assen brengen. Sluit je aan en ontdek Den Hartog Racing. Je eerste kartles bij ons is helemaal gratis.

#JoinTheRace

Bekijk waar we wΓ©l kartles geven

Enthousiast geworden en benieuwd naar de huidige leslocaties van onze kartschool? Klik op onderstaande knop en ontdek onze mogelijkheden voor het volgen van kartlessen in de omgeving. Je vindt de locaties en de tijdstippen waar we momenteel lesgeven. Meld je aan en doe mee!

Praktische informatie locatie
Waar?
Nog niet bekend
Wanneer?
Nog niet bekend
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Iedereen tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartlessen Assen

Kartlessen Assen

Verken de speciaal ontworpen karttrainingen in Assen, gericht op jongeren tot 18 jaar. Deze trainingen zijn ontworpen om karting toegankelijk te maken voor alle kinderen in Nederland. Deelnemers hebben de vrijheid om zelf te kiezen hoe vaak, waar en wanneer ze willen trainen. Of ze nu de voorkeur geven aan Assen of andere kartbanen willen ontdekken, de keuze is aan hen. Dit concept biedt een unieke ervaring in Nederland!

Inhoud kartlessen Assen

In Assen presenteren we een gevarieerd aanbod van uitdagende opdrachten en oefeningen tijdens onze karttrainingen. Gedurende anderhalf uur dompelen we je onder in een boeiende mix van praktijk en theorie, waarbij je volop de kans krijgt om te racen! Elke sessie begint met een korte introductie over de theoretische aspecten, gevolgd door praktische oefeningen op de kartbaan. We leggen de nadruk op cruciale vaardigheden zoals het optimaliseren van je racelijn, succesvolle inhaalacties uitvoeren, verdedigingstechnieken beheersen, het starten van races, het verfijnen van remtechnieken en meer. Daarnaast bieden we ondersteuning voor je persoonlijke ontwikkeling als coureur. Ontdek hoe je een fanbase kunt opbouwen, sponsors kunt aantrekken, jezelf overtuigend kunt presenteren en bovenal, wees altijd trouw aan jezelf! Misschien schuilt er wel een nieuwe Max Verstappen in jou? Het avontuur begint met kartles in Assen!

Hoe werkt onze kartschool?

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Next

Den Hartog Racing

Eerste kartles gratis!