Kartschool Bocholt: eerste kartles gratis!

dhr

Kartschool Bocholt

Bij Den Hartog Racing kijken we enthousiast uit naar de mogelijkheid om kartlessen aan te bieden in Bocholt! Hoewel deze gelegenheid op dit moment nog niet beschikbaar is, delen we graag onze plannen en doelen om onze kartschool naar Bocholt uit te breiden. We streven ernaar om karting voor iedereen aantrekkelijk en toegankelijk te maken, zelfs als je geen eigen kart hebt! Momenteel geven we les op verschillende plekken, maar Bocholt staat nog niet op onze lijst. Als je interesse hebt om ons te helpen actief te worden in Bocholt, laat het ons en de lokale kartbaan dan weten. Samen kunnen we mogelijk onze kartschool naar Bocholt brengen! Je eerste kartles is helemaal gratis. Sluit je aan en ontdek vandaag nog Den Hartog Racing!

#JoinTheRace

Bekijk waar we wΓ©l kartles geven

Enthousiast geworden en benieuwd naar de huidige leslocaties van onze kartschool? Klik op onderstaande knop en ontdek onze mogelijkheden voor het volgen van kartlessen in de omgeving. Je vindt de locaties en de tijdstippen waar we momenteel lesgeven. Meld je aan en doe mee!

Praktische informatie locatie
Waar?
Nog niet bekend
Wanneer?
Nog niet bekend
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Iedereen tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartschool Bocholt

Kartschool Bocholt

Verken de mogelijkheden Vande kartchool in Bocholt, speciaal ontworpen voor jongeren tot 18 jaar. Bij Den Hartog Racing streven we ernaar om de wereld van karting toegankelijk te maken voor alle kinderen in de Benelux. Tijdens onze trainingen heb je de vrijheid om zelf te kiezen waar en wanneer je wilt trainen, of je nu de voorkeur geeft aan Bocholt of andere kartbanen wilt ontdekken. Dit kun je eenvoudig regelen via je eigen persoonlijke account! Geen eigen kart of speciale uitrusting nodig; alles wordt voor je geregeld op de kartbaan. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ervaar zelf de opwinding van het racen!

Inhoud kartlessen Bocholt

In Bocholt wachten uitdagende activiteiten en oefeningen op je tijdens onze kartlessen. Tijdens anderhalf uur duik je diep in een mix van praktijk en theorie, met voldoende tijd op het circuit. Elke sessie start met een korte introductie van de theoretische aspecten, gevolgd door hands-on oefeningen op het baan. Hier leer je essentiΓ«le vaardigheden zoals het perfectioneren van je racelijn, succesvolle inhaalmanoeuvres, het beheersen van verdedigingstechnieken, het starten van races, het verfijnen van remtechnieken en meer. Bovendien bieden we ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling als coureur, met tips over het aantrekken van sponsors en effectief presenteren van jezelf. Wellicht zie je jezelf binnenkort achter het stuur op een echt kampioenschapscircuit. Het avontuur begint met kartlessen in Bocholt!

Hoe werkt onze kartschool?

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Volgende

Den Hartog Racing

Eerste kartles gratis!