Kartlessen Dordrecht: eerste kartles gratis!

dhr

Kartles Dordrecht

Op dit moment zijn er nog geen kartlessen beschikbaar in Dordrecht, maar we streven ernaar om dit in de toekomst te veranderen. Op deze pagina delen we onze plannen en visie voor het aanbieden van kartlessen in Dordrecht. Bij Den Hartog Racing willen we karten zonder eigen kart voor iedereen toegankelijk en plezierig maken! Momenteel geven we kartlessen op verschillende locaties, maar Dordrecht staat nog niet op onze lijst. Wil je ons helpen om in Dordrecht actief te worden? Laat ons en de lokale kartbaan weten dat je interesse hebt. Misschien kunnen we binnenkort onze kartschool ook in Dordrecht opzetten! Het beste van alles is dat je eerste kartles bij ons helemaal gratis is.

#JoinTheRace

Bekijk waar we wΓ©l kartles geven

Ben je benieuwd naar de locaties waar onze kartschool haar diensten aanbiedt en waar je karttraining kunt volgen? Klik dan op de knop hieronder om de plaatsen te ontdekken waar we op dit moment kartlessen verzorgen. Sluit je aan bij ons en beleef direct het plezier van racen!

Praktische informatie locatie
Waar?
Nog niet bekend
Wanneer?
Nog niet bekend
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Iedereen tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartlessen Dordrecht

Kartlessen Dordrecht

In Dordrecht worden karttrainingen aangeboden die speciaal zijn ontwikkeld voor jongeren tot 18 jaar. Dit opent de deuren naar de kartsport voor alle kinderen in ons land. Bij deze trainingen krijgen deelnemers de vrijheid om zelf te bepalen hoe vaak, waar en wanneer ze willen trainen. Of ze nu de voorkeur geven aan kartlessen in Dordrecht of graag andere kartbanen willen verkennen, de keuze is volledig aan hen. Dit concept biedt een unieke ervaring in Nederland!

Voor de kartlessen in Dordrecht is geen eigen kart of kleding nodig, omdat alles op de kartbaan wordt verzorgd. Deelnemers kunnen eenvoudig instappen en beginnen met racen!

Inhoud kartlessen Dordrecht

In Dordrecht wachten talloze uitdagende opdrachten en oefeningen op je tijdens onze karttrainingen. Gedurende anderhalf uur dompel je jezelf onder in een boeiende mix van praktijk en theorie, waarbij je volop de kans krijgt om te racen! Elke sessie begint met een korte introductie van de theoretische aspecten, gevolgd door praktische oefeningen op de kartbaan. De nadruk ligt op cruciale aspecten zoals het verbeteren van je racelijn, het uitvoeren van geslaagde inhaalacties, het beheersen van verdedigingstechnieken, het starten van races, het verfijnen van remtechnieken en meer. Daarnaast bieden we ondersteuning voor je persoonlijke ontwikkeling als coureur. Ontdek hoe je een fanbase kunt opbouwen, sponsors kunt aantrekken, jezelf overtuigend kunt presenteren en wees vooral trouw aan jezelf! Misschien schuilt er wel een nieuwe Max Verstappen in jou? Het avontuur begint met kartles in Dordrecht!

Hoe werkt onze kartschool?

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Volgende

Den Hartog Racing

Eerste kartles gratis!