Kartlessen Driebergen: eerste kartles gratis!

dhr

Kartles Driebergen

We hebben Driebergen op ons verlanglijstje staan! Momenteel bieden we nog geen kartlessen aan in Driebergen, maar we hebben zeker plannen om ons daar in de toekomst te vestigen. Op deze pagina delen we graag onze visie en toekomstplannen voor het aanbieden van kartlessen in Driebergen. Bij Den Hartog Racing streven we ernaar om karten zonder eigen kart voor iedereen toegankelijk en plezierig te maken! Momenteel geven we les op verschillende locaties, maar Driebergen is nog niet aan de beurt. Wil je ons helpen om Driebergen op de kaart te zetten? Laat ons en de lokale kartbaan weten dat je geΓ―nteresseerd bent. Wellicht kunnen we binnenkort onze kartschool ook in Driebergen realiseren! En het mooiste van alles? Je eerste kartles bij ons is helemaal gratis.

#JoinTheRace

Bekijk waar we wΓ©l kartles geven

Ben je nieuwsgierig naar waar onze kartschool haar deuren heeft geopend en waar je je kartvaardigheden kunt aanscherpen? Klik dan op de knop hieronder en verken de locaties waar we momenteel kartlessen organiseren. Voeg je bij ons en beleef meteen het raceplezier!

Praktische informatie locatie
Waar?
Nog niet bekend
Wanneer?
Nog niet bekend
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Iedereen tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartlessen Driebergen

Kartlessen Driebergen

Onze kartlessen in Driebergen zijn specifiek ontworpen voor jongeren tot 18 jaar oud. Deze lessen maken deel uit van onze kartschool, een unieke samenwerking tussen Den Hartog Racing en diverse kartbanen in Nederland. Hierdoor wordt de kartsport toegankelijk voor alle kinderen in ons land. Bij ons krijg je de vrijheid om zelf te bepalen hoe vaak, waar en wanneer je traint. Of je nu altijd in Driebergen wilt karten of elke week een andere kartbaan wilt verkennen, de keuze is volledig aan jou. Dit concept is ongeΓ«venaard in Nederland!

En het mooiste van alles? Voor deze kartlessen heb je geen eigen kart of kleding nodig, omdat alles wordt verzorgd op de kartbaan. Je stapt gewoon in en gaat ervoor!

Inhoud kartlessen Driebergen

Bij onze karttrainingen in Driebergen kun je je verheugen op meer dan 30 uitdagende opdrachten en oefeningen. Gedurende 1,5 uur bieden we een mix van theorie en praktijk, waarbij je volop de kans krijgt om te racen! Elke sessie start met een beknopte theoretische introductie, gevolgd door praktische oefeningen op de kartbaan. We behandelen belangrijke onderwerpen zoals het optimaliseren van je racelijn, uitvoeren van inhaalacties, verdedigingstechnieken, starts, het rijden van races, remtechnieken, en nog veel meer. Bovendien ondersteunen we je bij je ontwikkeling als coureur. Ontdek hoe je een fanbase opbouwt, sponsors vindt, jezelf effectief presenteert en vooral: wees authentiek! Misschien schuilt er wel een nieuwe Max Verstappen in jou? Het avontuur begint met kartles in Driebergen!

Hoe werkt onze kartschool?

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Volgende

Den Hartog Racing

Eerste kartles gratis!