fbpx

Sim training TREQ Duiven

Race Academy
dhr

Sim training Duiven

In Duiven (omgeving Arnhem) vind je de unieke TREQ race simulator locatie. Een aantal professionele race simulators staan hier op jou te wachten voor sim training! In samenwerking met TREQ is deze locatie onderdeel van de Race Academy van Den Hartog Racing. We organiseren hier dan ook wekelijks leuke en uitdagende simtrainingen op verschillende autocircuits. Dat is één van de grote voordelen van simracen; je kunt ontzettend veel circuits over de hele wereld bezoeken. Omdat deze simlessen onderdeel zijn van onze Race Academy, kun je tevens de afwisseling maken tussen karten en sim racen. Op deze pagina vertellen we je meer over de wereld van virtueel racen en onze simulator lessen.

Je kunt elke maand instromen bij onze Race Academy. Bekijk ook alle andere aangesloten race-locaties.

#JoinTheRace

sim training duiven

Sim training

Simracen in Duiven doe je bij TREQ, een nieuw en modern bedrijf dat race-simulators bouwt. Hun eigen simrace-locatie is compleet ingericht met professionele race simulatoren. Een expert op het gebied van simracen biedt je persoonlijke ondersteuning met uitdagende tips & tricks om je rondetijd te verbeteren. Dit doe je in verschillende type auto’s én op diverse circuits. Race jij straks als snelste over het circuit van Zandvoort? Of kies je tóch liever voor een rondje Monaco? Bij simracing is alles mogelijk, zo ook tijdens deze simtrainingen.

Inhoud simtraining Duiven

Elke racetraining van de Race Academy (zowel op de kartbaan als op de race-simulator) duurt 1,5 uur, waarin we theorie afwisselen met vooral veel praktijk. Zo krijg je verschillende opdrachten die we op het circuit oefenen. We beginnen tijdens elke racetraining met theorie, waarna we dit in praktijk gaan brengen in de karts of op de simulator. We hebben het hier over de ideale racelijn, inhalen, verdedigen, starten, sportiviteit, remmen, zithouding en nog veel meer. Daarnaast helpen we je om je als coureur te ontwikkelen. Heb je vragen over de (online) kart- of autosport? Dan zorgen wij dat je een goed advies krijgt!

De trainingen van de Race Academy zijn speciaal voor kinderen en jeugd tot 18 jaar oud. Bij deelname kun je zelf bepalen waar en wanneer je onze racetrainingen volgt, zowel op de kartbaan als in een racesimulator. Je kunt dit abonnement maandelijks kosteloos opzeggen.

Voordelen van de Race Academy:

De simtrainingen worden verzorgd door ervaren en succesvolle simracers. Zij hebben voldoende kennis in huis om jou op een persoonlijke manier te helpen verbeteren. 

Je kunt het abonnement maandelijks opzeggen en je kan zelf bepalen waar (op verschillende locaties) en wanneer (op verschillende tijdstippen en dagen) je gaat simracen of karten. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een e-mail, dan helpen we je vrijblijvend verder! Bekijk hier de tijdstippen en locaties van alle trainingen.

Geselecteerde vrijdagen 17.00 - 18.30 uur

#JoinTheRace