Kartlessen Genk: eerste kartles gratis!

dhr

Kartles Genk

Bij Den Hartog Racing kijken we er vol verwachting naar uit om kartlessen aan te bieden in Genk! Hoewel deze kans momenteel nog niet beschikbaar is, delen we graag onze plannen en ambities om onze kartschool naar Genk uit te breiden. Ons doel is om karting voor iedereen aantrekkelijk en bereikbaar te maken, zelfs als je geen eigen kart hebt! Momenteel geven we les op verschillende locaties, maar Genk staat nog niet op onze lijst. Heb je interesse om ons te helpen actief te worden in Genk? Laat ons en de lokale kartbaan weten dat je geïnteresseerd bent. Samen kunnen we mogelijk onze kartschool naar Genk brengen! Jouw eerste kartles is helemaal gratis. Sluit je aan en ontdek vandaag nog Den Hartog Racing!

#JoinTheRace

Bekijk waar we wél kartles geven

Enthousiast geworden en benieuwd naar de huidige leslocaties van onze kartschool? Klik op onderstaande knop en ontdek onze mogelijkheden voor het volgen van kartlessen in de omgeving. Je vindt de locaties en de tijdstippen waar we momenteel lesgeven. Meld je aan en doe mee!

Praktische informatie locatie
Waar?
Nog niet bekend
Wanneer?
Nog niet bekend
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Iedereen tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartlessen Genk

Kartlessen Breda

Ontdek de kartlessen in Genk, speciaal ontworpen voor jongeren tot 18 jaar. Bij Den Hartog Racing streven we ernaar om de kartsport voor alle kinderen in de Benelux toegankelijk te maken. Bij onze trainingen heb je de vrijheid om zelf te kiezen hoe vaak en waar je wilt trainen, of je nu de voorkeur geeft aan Genk of andere kartbanen wilt verkennen. Dit regel je eenvoudig via je persoonlijke account! Je hebt geen eigen kart of speciale kleding nodig; alles wordt voor je geregeld op de kartbaan. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ervaar zelf het plezier van racen!

Inhoud kartlessen Genk

In Genk staan uitdagende activiteiten en oefeningen voor je klaar tijdens kartlessen. Gedurende anderhalf uur duik je in een mix van praktijk en theorie, met veel tijd op de baan. Elke sessie begint met een korte introductie van de theoretische aspecten, gevolgd door oefeningen op de kartbaan. Hier leer je essentiële vaardigheden zoals het verbeteren van je racelijn, het uitvoeren van succesvolle inhaalacties, het beheersen van verdedigingstechnieken, het starten van races, het perfectioneren van remtechnieken en meer. Daarnaast bieden we ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling als coureur, inclusief tips over hoe je sponsors kunt aantrekken en jezelf overtuigend kunt presenteren. Wie weet sta jij ooit met een auto op een circuit tijdens een kampioenschap. Het avontuur begint met kartlessen in Genk!

Hoe werkt onze kartschool?

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Volgende

Den Hartog Racing

Eerste kartles gratis!