Kartlessen Groningen: eerste kartles gratis!

dhr

Kartles Groningen

In Groningen kartles volgen? Helaas kan dat nog niet bij de kartschool van Den Hartog Racing, maar het lijkt ons wel tof om ooit in Groningen kartlessen aan te bieden. Op deze pagina vertellen we meer over deze plannen en over onze kartcursus voor jeugd. Karten zonder eigen kart was nog nooit zo toegankelijk en leuk! We geven momenteel kartles op diverse locaties, maar nog niet in Groningen. Help je ons mee naar Groningen groeien? Maak je interesse kenbaar bij ons én bij de kartbaan. Wie weet kunnen wij onze kartschool in Groningen uitbreiden. De eerste kartles bij ons krijg je helemaal gratis.

#JoinTheRace

Bekijk waar we wél kartles geven

Ben je enthousiast geraakt over karting en zou je graag willen weten waar wij onze kartschool organiseren? Klik dan op onderstaande button en bekijk de locaties waar je op dit moment karttraining kunt krijgen. Race direct met ons mee!

Praktische informatie locatie
Waar?
Nog niet bekend
Wanneer?
Nog niet bekend
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Iedereen tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartlessen Groningen

Kartlessen Groningen

De kartlessen in Groningen zijn speciaal ontworpen voor jongeren tot 18 jaar. Deze lessen maken deel uit van onze kartschool, een unieke samenwerking tussen Den Hartog Racing en verschillende kartbanen in Nederland. Dit opent de deur naar de kartsport voor alle kinderen in ons land. Bij ons heb je de vrijheid om zelf te bepalen hoe vaak, waar en wanneer je traint. Of je nu altijd in Groningen wilt karten of elke week een andere kartbaan wilt verkennen, de keuze is helemaal aan jou. Dit is een concept dat je nergens anders in Nederland zult vinden!

En het beste van alles? Voor deze kartlessen hoef je geen eigen kart of kleding te hebben, omdat alles wordt verstrekt op de kartbaan. Gewoon instappen en gas geven!

Inhoud kartlessen Groningen

Tijdens onze karttrainingen in Groningen kun je genieten van meer dan 30 uitdagende opdrachten en oefeningen. Een kartles duurt 1,5 uur, waarin we een mix van theorie en vooral veel praktijk aanbieden. Volop racen dus! Elke training begint met een beetje theorie, gevolgd door oefeningen op de kartbaan. Belangrijke onderwerpen zijn onder andere het vinden van de snelste racelijn, inhaalacties, verdedigen, starts, het rijden van races, remmen, concentratie en nog veel meer. We begeleiden je ook bij het ontwikkelen als coureur. Bouw je eigen fanbase op, vind sponsors, presenteer jezelf helder en vooral: wees authentiek! Misschien ben jij wel de nieuwe Max Verstappen? Het begint allemaal met kartles in Groningen!

Hoe werkt onze kartschool?

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Vorige
Volgende

Den Hartog Racing

Eerste kartles gratis!