fbpx

Kartlessen De Voltage Tilburg

Race Academy
dhr

Kartles Tilburg

De kartlessen bij De Voltage in Tilburg (omgeving Eindhoven, Den Bosch, Breda) vallen onder de Race Academy van Den Hartog Racing. Op deze pagina leggen we je alles uit over deze kart lessen. Wij zijn hét adres voor een complete raceopleiding, wordt onderdeel van de club! Van karttrainingen, tot clubraces en doorstroommogelijkheden naar een talententeam. Jouw eerste kartles ontvang je gratis, dus waar wacht je nog op?

#JoinTheRace

Praktische informatie locatie
Waar?
Voltage Tilburg
Wanneer?
Zondag 18.30 – 20.00 uur
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Alle kinderen vanaf 1,45 meter tot 18 jaar oud.
KNAF
Inschrijven?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.

Kartlessen De Voltage Tilburg

De kartlessen bij De Voltage in Tilburg zijn speciaal voor kinderen tot 18 jaar oud (minimumlengte = 1,45 meter). In samenwerking met een aantal kartbanen hebben we deze kartlessen toegankelijk gemaakt voor alle beginnende jeugd. Als Race Academy lid kun je namelijk zelf bepalen hoe vaak, wanneer én waar je training volgt. Wekelijks geven we kartles op meerdere locaties, waardoor je van kartbaan kan wisselen. De Voltage Tilburg valt hier ook onder!

Voor deze kartlessen heb je geen eigen kart of eigen outfit nodig! Instappen en racen maar…

Inhoud karttraining voor kids

Tijdens onze kartlessen ga je aan de slag met meer dan 30 oefeningen! Elke les duurt anderhalf uur, waarin we theorie afwisselen met vooral veel praktijk. Lekker karten en zo veel mogelijk meters maken! Een les begint met een kwartier theorie, waarna we de kartbaan op gaan om de opgedane kennis om te zetten in de praktijk. Iedere les kent een ander onderwerp, andere oefeningen én uitdagingen! Gecombineerd met de mogelijkheid tot het bezoeken van meerdere kartbanen, is het een heel afwisselend lessenpakket.

Voordelen van de Race Academy:

De kartlessen worden gegeven door Rick den Hartog en instructeurs die veel ervaring hebben in de karting. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en je bepaalt zelf waar & wanneer je traint. Bekijk hier alle informatie over de Race Academy en kartles Tilburg.

Elke zondag 18.30 - 20.00 uur

#JoinTheRace

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door heel Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Je hebt geen eigen kart of spullen nodig, alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, dus waar wacht je nog op?

Vragen? Mail gerust naar info@denhartogracing.com.