Kartlessen Uden: eerste kartles gratis!

dhr

Kartles Uden

Zijn jullie enthousiast over het voorstel om kartlessen aan te bieden in Uden? Op dit moment bieden we deze service nog niet aan, maar we zijn zeer geïnteresseerd in het uitbreiden van onze kartschool naar Uden. Bij Den Hartog Racing kunnen jongeren deelnemen aan karting als sport, zelfs zonder hun eigen kart. Ons doel is om de kartsport toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. Hoewel we al kartlessen aanbieden op verschillende locaties, staat Uden nog niet op onze lijst. Kunnen jullie ons helpen om hier verandering in te brengen? Laat ons weten of je interesse hebt en informeer de kartbaan dat je geïnteresseerd bent in onze lessen. Samen kunnen we mogelijk onze kartschool naar Uden brengen. Sluit je aan en ontdek Den Hartog Racing. De eerste kartles bij ons is volledig gratis.

#JoinTheRace

Bekijk waar we wél kartles geven

Enthousiast geworden en benieuwd naar de huidige leslocaties van onze kartschool? Klik op onderstaande knop en ontdek onze mogelijkheden voor het volgen van kartlessen in de omgeving. Je vindt de locaties en de tijdstippen waar we momenteel lesgeven. Meld je aan en doe mee!

Praktische informatie locatie
Waar?
Nog niet bekend
Wanneer?
Nog niet bekend
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Iedereen tot 18 jaar oud.
KNAF
Aanmelden?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartlessen Uden

Kartlessen Uden

Verken de unieke karttrainingen in Uden, speciaal ontworpen voor jongeren tot 18 jaar. Deze trainingen zijn ontwikkeld om karting toegankelijk te maken voor alle jeugd in Nederland. Deelnemers hebben de vrijheid om zelf te bepalen hoe vaak, waar en wanneer ze willen trainen. Of ze nu de voorkeur geven aan Uden of andere kartbanen willen verkennen, de mogelijkheid ligt binnen handbereik. Dit concept belooft een ongeëvenaarde ervaring in Nederland!

Inhoud kartlessen Uden

In Uden presenteren we een diverse selectie van uitdagende opdrachten en oefeningen tijdens onze karttrainingen. Tijdens een sessie van anderhalf uur dompelen we je onder in een boeiende mix van praktijk en theorie, waarbij je volop de kans krijgt om te racen! Elke training start met een korte introductie over de theoretische aspecten, gevolgd door praktische oefeningen op de kartbaan. We leggen de focus op essentiële vaardigheden zoals het optimaliseren van je racelijn, het uitvoeren van succesvolle inhaalmanoeuvres, het beheersen van verdedigingstechnieken, het starten van races, het verfijnen van remtechnieken en meer. Daarnaast bieden we begeleiding voor je persoonlijke groei als coureur. Ontdek hoe je een fanbase kunt opbouwen, sponsors kunt aantrekken, jezelf overtuigend kunt presenteren en vooral, blijf altijd trouw aan jezelf! Wie weet schuilt er wel een nieuwe Max Verstappen in jou? Het avontuur begint met karttrainingen in Uden!

Hoe werkt onze kartschool?

Wat anderen zeggen

Folko
Lees verder
Mijn zoontje Leroy neemt deel aan de lessen van Den hartog racing. Hij heeft het super naar zijn zin, De trainers zijn erg vriendelijk en leggen het goed uit. Binnenkort gaat Leroy zijn eerste clubwedstrijdje mee doen. Voor iedereen die wil leren karten aan te raden.
Maureen
Lees verder
Super leuke locaties, fijne afwisselende trainingen, goed georganiseerde wedstrijden. leerkrachten zijn ook aardig en behulpzaam erg fijn voor de kinderen om kennis te maken met de sport en wedstrijden.
Corine
Lees verder
Bij Den Hartog Racing staat plezier voorop. Dat merk je ook tijdens de trainingen. Rick en zijn enthousiaste team staan altijd klaar voor de kinderen met tips en tricks. De communicatie met de kinderen verloopt serieus, gezellig en de jongens staan open voor alle vragen. Ook de communicatie met de ouders verloopt snel en prettig. Rick staat echt voor zijn motto en is echt heel goed op weg om karten toegankelijk te maken voor ieder kind met een droom of voor de kinderen die lol hebben in t karten. Dan kun je ook nog kiezen tussen meerdere kartbanen waardoor er ruime keus is en mogelijkheden om je skills te verbeteren en te blijven ontwikkelen. Kortom Den Hartog Racing is echt een aanrader voor een ieder met hart voor karten en racen!
Sabina
Lees verder
Onze zoon van 8 volgt nu sinds vorige maand kartlessen bij den hartog racing. Iedere week zien we hem genieten, zien we hem sneller worden en meer zelfvertrouwen krijgen. Een leuk team en goede begeleiding. Zeker een aanrader.
Jerney
Lees verder
Mijn zoon Reno volgt sindskort kartels bij Den Hartog racing. Doordat het betaalbaar is, is zijn grote droom uitgekomen. Hij vindt t geweldig en de theorie lessen ook leerzaam en leuk. Hij geniet echt elke week!!!
Christiaan
Lees verder
Goed georganiseerde trainingen. Iedereen word goed op de hoogte gehouden van de data en tijden bijvoorbeeld : wanneer er een club race , training , speciale evenement is. Duidelijk instructies op de site
Marcel
Lees verder
Mijn zoon krijgt nu enkele maanden kartles van Den Hartog Racing. Echt geweldig om te zien dat hij op zijn eigen tempo mag leren en dat hij middels positieve stimulans steeds meer bewust begint te worden van zijn eigen kunnen. Wij gaan iedere week met veel plezier naar de lessen! Ga zo door mannen!
Niek
Lees verder
2 jaar geleden ben ik begonnen met kartlessen bij Rick, erg veel geleerd en altijd leuk gehad! Inmiddels doe ik mee aan het race team van Den Hartog Racing en nogsteeds is de begeleiding van Rick en het team fenomenaal goed! Ook doe ik nogsteeds mee aan de race academy en leer keer op keer weer nieuwe dingen over het karten.
Sven
Lees verder
Mijn zoon volgt de trainingen met heel veel plezier. Hij heeft veel geleerd en zijn tijden beginnen erg snel te worden. Vind je karten leuk en wil je je tijden verbeteren, dan is dit een absolute aanrader.
Markus
Lees verder
In januari ben ik begonnen met kartles bij Den Hartog Racing en het is echt supercool! De trainers zijn aardig en we mogen leuke dingen doen en veel karten. Groetjes Markus
Previous
Volgende

Den Hartog Racing

Eerste kartles gratis!