fbpx

Kartschool op verschillende kartbanen!

dhr

Kartschool?

Op één voetbalveld kun je een geweldige profvoetballer worden, maar op één kartbaan kun je helaas nooit een complete kartcoureur worden. Elke kartbaan is anders vanwege de lay-out van het circuit, de ondergrond en de karts. Vandaar dat leden van onze kartschool de mogelijkheid hebben om op verschillende kartbanen door heel Nederland kartlessen te volgen. Zo helpen wij jou te ontwikkelen tot een volwaardig kartcoureur! Onze kartschool is de Race Academy: hier vind je daar alle informatie over.

Wat is een kartschool voor kinderen?

Een kartschool voor kinderen is een speciale organisatie die kartlessen en -training aanbiedt aan kinderen die geïnteresseerd zijn in karting. Vrijwel alle professionele autocoureurs zijn begonnen in de karts.

Kartscholen zijn bedoeld om kinderen de basisvaardigheden van karting bij te brengen, zoals rijtechnieken, bochten nemen, remmen, accelereren en algemene veiligheidsregels. Deze scholen hebben vaak ervaren instructeurs die kinderen begeleiden en hen helpen hun rijvaardigheden te ontwikkelen.

Karten kan niet alleen leuk zijn voor kinderen, maar het kan ook een waardevolle ervaring zijn om hen te leren over discipline, concentratie, teamwork en competitie. Het kan ook dienen als een opstap naar een carrière in de autosport voor diegenen die enthousiast zijn over racen.

Onze kartschool voor kinderen

Zoals we net al zeiden: bij onze kartschool kun je altijd zelf bepalen waar én wanneer je kartles volgt. De opzet van deze kartlessen zijn altijd hetzelfde: op elke kartbaan geven we dezelfde trainingen (de onderwerpen en oefeningen zijn wel altijd anders). Echter zijn er verschillende coaches, maar ook dat biedt voordelen: elke trainer heeft zijn/haar eigen ervaringen en iedereen kan jou daarom van specifieke tips & tricks voorzien. Tijdens onze kartschool krijg je ontzettend veel verschillende opdrachten. Elke karttraining rijd je drie sessies, waarvan we één sessie gebruiken om een bepaald onderwerp te behandelen. Denk hierbij aan slalommen, ideale racelijnen, bochtencombinaties, reactievermogen, zithouding, rempunten verleggen en nog veel meer. De andere twee kartsessies gebruiken we voor het verbeteren van rondetijden en/of het rijden van races.

Wie kan lid worden?

Onze kartschool is toegankelijk voor alle junioren tot maximaal 18 jaar oud. Je hebt geen ervaring nodig, maar ook met ervaring kunnen we je verder helpen. We maken tijdens de kartschool namelijk altijd twee groepjes die we indelen op basis van snelheid en ervaring. Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over deze race-opleiding voor kinderen. Daar staat namelijk overzichtelijk weergegeven op welke locaties en tijdstippen we training geven en wat de kosten daarvan zijn.

Neem contact met ons op!

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.
Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.