Kartschool op verschillende kartbanen: eerste kartles gratis!

dhr

Kartschool – Den Hartog Racing

Den Hartog Racing is een kartschool voor jeugd door heel Nederland en zelfs in Duitsland. Kinderen kunnen kartlessen volgen waar en wanneer ze willen op basis van een goedgekeurd en gecertificeerd lesprogramma. Ervaren trainers staan klaar om de kinderen te introduceren in de kartsport. Naast het krijgen van training, kunnen leden van de kartschool meedoen aan maandraces, clubraces, kart kampen en ons raceteam.

Voor nieuwe leden is de eerste kartles gratis!

Krijg een indruk van onze kartlessen:

Hoe werkt onze kartschool?

Wie zijn de trainers van de kartschool?

Momenteel geven er zo’n 25 trainers op de diverse aangesloten kartbanen training. Elke week zijn er meerdere kartlessen te volgen. Leden van onze kartschool krijgen intensieve begeleiding van ervaren karters. Zij hebben gezamenlijk al meer dan 1.000 kartlessen gegeven. We kunnen ze dan ook echte professionals noemen. Maak hier alvast kennis met de trainers per locatie.

Wie kan lid worden?

Onze kartschool is toegankelijk voor alle junioren tot maximaal 18 jaar oud. Je hebt geen ervaring nodig, maar ook met ervaring kunnen we je verder helpen. We maken tijdens de kartschool namelijk altijd twee groepjes die we indelen op basis van snelheid en ervaring. Klik op onderstaande knop om meer te weten te komen over deze race-opleiding voor kinderen. Daar staat namelijk overzichtelijk weergegeven op welke locaties en tijdstippen we training geven en wat de kosten daarvan zijn.

Meld je aan voor de kartschool

Eerste kartles gratis!