Een kartclub (kartvereniging) door heel Nederland!

Ben je op zoek naar een kartvereniging of kartclub? Een plek waar jij met leeftijdsgenoten kunt racen op meerdere kartbanen in heel Nederland? Dan ben je bij onze kartschool aan het juiste adres! In dit artikel leggen we je meer uit over deze racevereniging/raceclub. Doe je ook mee?

Een kartclub of kartvereniging: wat is dat?

Een kartvereniging of ook wel kartclub is te vergelijken met een voetbal-, hockey- of volleybalclub. Karten is echter een lastigere sport om in te stromen dan bijvoorbeeld voetbal. Daar ga je naar de plaatselijke vereniging, schrijf je jezelf in en sta je de volgende dag al op het veld. In de kartsport werkte dat voorheen heel anders; je moest het zelf maar uitzoeken. Informatie was weinig te vinden, kartbanen waren er niet zo veel en er waren enkel plaatselijke, kleine kartverenigingen. Tot nu!

Onze kartschool: een raceclub door heel Nederland!

Wij willen van karten een echte sport maken en het gemakkelijker maken voor elk kind in Nederland om in te stromen. Hierdoor zijn wij begonnen met wekelijkse Race Blogs, welke gratis voor iedereen te lezen zijn. Hier vind je allerlei informatie over de kartsport in het algemeen. Vervolgens zijn wij gestart met karttrainingen voor kinderen en een raceteam voor kids. Dit valt onder onze kartschool: een soort kartvereniging verspreid over meerdere kartbanen in Nederland.

Hoe werkt de kartschool?

De kartschool vergemakkelijkt de kartsport; je schrijft je hier in en stroomt vervolgens in bij onze trainingen. Op basis van persoonlijke begeleiding helpen onze coaches jou verder tijdens de kartlessen. Je kunt hierbij trainingen volgen hoe vaak, waar & wanneer je wilt. Kies elke keer voor een andere kartbaan of blijf bij de dichtsbijzijnde; je mag het zelf invullen.

Voor wie is deze kartclub/kartvereniging?

Deze kartclub is voor alle kinderen en jeugd tot 18 jaar oud in Nederland die graag willen racen met een laag budget. Naast onze trainingen kun je clubraces rijden tegen de andere deelnemers en wie weet stroom jij zelfs door naar ons raceteam. Hier helpen we je verder om een Γ©chte coureur te worden!

Dit is de meest toegankelijke manier van racen in Nederland. Je hebt geen eigen kart of spullen nodig, instappen en racen maar!

Wil je meer weten over karten voor kinderen en jeugd? Lees dan hier verder of bekijk onze kartschool. Meer informatie over de kartsport vind je in onze Race Blog.

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op, we streven er altijd naar om binnen 24 uur te antwoorden.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.