fbpx

Sporttas kopen om al je racespullen mee te nemen!

Sporttas kopen?

Ben je op zoek naar een geschikte sporttas om je helm, kartkleding en andere spullen in te vervoeren? Bekijk dan hieronder een aantal sporttassen die geschikt zijn voor de kart- en autosport. Neem je helm en kleding veilig mee op reis naar het circuit en tijdens wedstrijden!

Sporttas voor coureurs

Coureurs hebben vaak een dure outfit, welke natuurlijk beschermd vervoerd moet worden. Alleen al de helm en raceoverall kosten gezamenlijk enkele duizenden euro’s, voldoende reden om op zoek te gaan naar een geschikte sporttas. Er zijn hierin uiteraard verschillende soorten en maten te verkrijgen, je kunt bijvoorbeeld ook voor een losse helmtas gaan. In dit artikel sommen we echter tassen op waar je alles in één keer in mee kunt nemen. Bekijk deze sporttassen hieronder.

Welke grootte heb je nodig?

In dit artikel hebben we een aantal sporttassen opgesomd die ruim genoeg zijn om je racekleding mee te nemen. Hiervoor hebben we minimaal 50 liter aangehouden. Let op: bij 50 liter kan het alsnog krap worden om alles mee te nemen, des te groter des te beter.

Nike sporttas

Nike heeft een groot aanbod sporttassen in verschillende maten en soorten. De meeste van deze sporttassen zijn zwart, wat natuurlijk overal bij past en niet zo snel vies wordt. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten, hieronder hebben we een variant van 95 liter uitgelicht. Deze sporttas van Nike heeft verschillende ritsen en vakjes, waardoor je ook eventuele natte kartkleding mee terug kunt nemen zonder je andere kleding vies te maken. Klik op de button om meer te weten te komen over de sporttas.

Adidas sporttassen

Ook Adidas heeft een ruim assortiment aan sporttassen, hierin vallen de rode en blauwe kleuren tevens op. Wellicht past dit goed bij je raceoutfit! Over het algemeen heeft Nike grotere tassen te koop dan Adidas, we hebben hieronder een variant van 78 liter uitgelicht. Deze tas is in verschillende kleuren te verkrijgen en heeft een afmeting van 66 x 32 x 32 centimeter.

Puma sporttas

Naast Nike en Adidas is PUMA het bekendste merk om een sporttas van te kopen. PUMA heeft een iets kleiner assortiment, maar daarin zijn wel verschillende kleuren/soorten te verkrijgen. Daarnaast zijn de tassen van PUMA meestal iets voordeliger dan die van Nike of Adidas. Hieronder zie je een sporttas met een inhoud van 81 liter, één groot hoofdvak en twee kleinere zijvakken.

Andere sport tas?

Naast Nike, Adidas en PUMA sport tassen zijn er natuurlijk nog veel meer merken, varianten en soorten te verkrijgen. Zo kun je nog veel grotere tassen kopen én kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tas op wielen. Wij coureurs houden natuurlijk van wielen, nu nog een tas met een motor! 

Lees ook: hier bestaat de outfit van een coureur uit!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.