Sporttas kopen om al je racespullen mee te nemen!

Sporttas kopen?

Ben je op zoek naar een geschikte sporttas om je helm, kartkleding en andere spullen in te vervoeren? Bekijk dan hieronder een aantal sporttassen die geschikt zijn voor de kart- en autosport. Neem je helm en kleding veilig mee op reis naar het circuit en tijdens wedstrijden!

Sporttas voor coureurs

Coureurs hebben vaak een dure outfit, welke natuurlijk beschermd vervoerd moet worden. Alleen al de helm en raceoverall kosten gezamenlijk enkele duizenden euro’s, voldoende reden om op zoek te gaan naar een geschikte sporttas. Er zijn hierin uiteraard verschillende soorten en maten te verkrijgen, je kunt bijvoorbeeld ook voor een losse helmtas gaan. In dit artikel sommen we echter tassen op waar je alles in één keer in mee kunt nemen. Bekijk deze sporttassen hieronder.

Welke grootte heb je nodig?

In dit artikel hebben we een aantal sporttassen opgesomd die ruim genoeg zijn om je racekleding mee te nemen. Hiervoor hebben we minimaal 50 liter aangehouden. Let op: bij 50 liter kan het alsnog krap worden om alles mee te nemen, des te groter des te beter.

Sporttas voor karten

Hieronder vind je enkele geschikte sporttassen voor de kartsport. Deze merken zijn racegericht en daarom is de tas van voldoende kwaliteit om je dure kartkleding in mee te nemen. In onderstaande grote sporttassen kun je gemakkelijk vele kleding en je helm meenemen. 

Nike sporttas?

Ook het merk Nike is natuurlijk erg geliefd en heeft veel mogelijkheden voor grote sporttassen. Klik op de knop hieronder om geschikte tassen van Nike te vinden.

Andere sport tas?

Naast Nike, Adidas en PUMA sport tassen zijn er natuurlijk nog veel meer merken, varianten en soorten te verkrijgen. Zo kun je nog veel grotere tassen kopen én kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tas op wielen. Wij coureurs houden natuurlijk van wielen, nu nog een tas met een motor! 

Lees ook: hier bestaat de outfit van een coureur uit!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.