Zamp helm kopen met korting!

Ben je op zoek naar een Zamp helm? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres. We geven je namelijk een Zamp kortingscode van maar liefst 10% op het hele aankoopbedrag via de webshop van Zamp Helmets EU. Daarnaast vertellen we meer over Zamp helmen voor de kartsport en de autosport. Naar welke Zamp karthelm gaat jouw voorkeur uit?

Zamp kortingscode: RICK10

Vul de code RICK10 bij het afrekenen in de website van Zamp Helmets EU in en ontvang direct een korting van 10% over het hele aankoopbedrag (dus ook over een helmtas, een vizier, de accessoires en zelfs kartkleding).

Wat is Zamp?

Zamp is een zeer populair merk voor karthelmen en autosporthelmen. De helmen staan bekend om een waanzinnige prijs-kwaliteitverhouding én misschien nog wel leuker: je kunt een heel gaaf design uitzoeken en je hebt meteen een uitblinkende helm. Veel Race Academy leden hebben een Zamp helm en je hoort er alleen maar positieve geluiden over.

Zamp versus Arai

Kies je bijvoorbeeld voor een Arai karthelm? Dan kun je alleen een witte helm kiezen, dat is natuurlijk erg saai en een eigen design laten aanbrengen kost erg veel geld. Met een Zamp helm ben je in één keer klaar voor een zeer nette prijs! Leuk om te weten: je kunt bij Zamp ook voor een compleet witte helm kiezen om vervolgens een eigen design aan te brengen. Ook dan bespaar je geld ten opzichte van een Arai helm. Weet je wat ook leuk is aan Zamp? Je hebt de keuze uit vele verschillende kleuren vizieren. Rood, blauw, zwart, goud, zilver en ga zo maar door.

Zijn Zamp helmen goedgekeurd?

Zamp karthelmen zijn altijd goedgekeurd voor alle kartwedstrijden. Gebruik je een Zamp helm in de autosport? Check dit dan in het reglement van je organisatie. Op de website van Zamp kun je ook meer lezen over hun FIA, SNELL en CMR keuringen.

Zamp helm kopen, welke?

Welke Zamp helm past bij jou? De meeste rijders stemmen de rest van hun outfit af op de helm. Dit is hét paradepaardje van een coureur en het vormt de herkenbaarheid op en rondom het circuit. Mocht je met een teamoverall werken of een bepaalde kartlivery hebben, dan zou je ervoor kunnen kiezen om je helm daarop aan te laten sluiten. Je kunt ook kiezen voor een multi-color helm. Hieronder lichten we een aantal Zamp helmen uit:

Gekleurde Zamp karthelmen

Hieronder hebben we een aantal karthelmen van Zamp uitgelicht die al een gaaf design hebben. Je kunt ze compleet maken door een kleur vizier te kiezen en accessoires toe te voegen. Hiermee zal je zeker de show stelen op de kartbaan!

Witte karthelm

Naast de gekleurde helmen kun je kiezen voor een witte helm. Misschien vind je dit mooi, misschien heb je het idee om deze te laten spuiten zodat je jouw eigen design kunt tonen. Hieronder zie je twee witte Zamp helmen als voorbeeld en de Zamp helm van Rick den Hartog na een bezoekje aan de helmspuiter…

Vergeet bij de aanschaf via de website niet de kortingscode RICK10 te gebruiken voor extra korting over het hele aankoopbedrag. Schaf dus ook meteen een gaaf vizier en een handige helmtas aan en je bent in één keer klaar om het circuit op te gaan!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.