fbpx

Kartlessen IceKart Rucphen

dhr

Kartlessen icekart rucphen

Bij IceKart Rucphen organiseert Den Hartog Racing kartlessen, of eigenlijk: driftlessen op ijs. Deze kartlessen vallen onder de unieke Race Academy voor kinderen. Beginnend of gevorderd: iedereen is welkom om te trainen op de aangesloten kartbanen. Word lid van onze Race Academy en bepaal zelf waar & wanneer je kartles volgt! Op deze pagina geven we je alle informatie over deze kartcursus voor kinderen bij IceKart Rucphen. Je kunt in de omgeving bijvoorbeeld ook trainen in Roosendaal en Tilburg.

#JoinTheRace

Praktische informatie locatie
Waar?
IceKart Rucphen
Wanneer?
Geselecteerde donderdagen 19.00 – 20.30 uur
Wat kost het?
Klik hier.
Voor wie?
Alle kinderen vanaf 1,40 meter tot 18 jaar oud.
KNAF
Inschrijven?
Klik hier.
Vragen?
Klik hier of mail naar info@denhartogracing.com.
kartlessen rucphen

Kartles Rucphen

De kartlessen bij IceKart in Rucphen (provincie Noord-Brabant) zijn speciaal voor kinderen tot 18 jaar oud met een minimumlengte van 1,40 meter. Daarnaast vallen deze lessen onder de Race Academy: een samenwerking tussen Den Hartog Racing en verschillende kartlocaties. Het doel hiervan is om de kartsport toegankelijker te maken voor kinderen en dat levert leuke voordelen voor jou als deelnemer op! Zo kun je zelf bepalen hoe vaak, waar & wanneer je traint. Altijd bij IceKart Rucphen driften over ijs of wekelijks wisselen van kartbaan: je mag het zelf invullen. Uniek in Nederland!

Tijdens deze kartlessen heb je geen eigen kart of outfit nodig! Instappen en racen maar…

Inhoud kartlessen IceKart

Tijdens onze karttrainingen krijg je meer dan 30 verschillende opdrachten en oefeningen. Een kartles duurt anderhalf uur, waarin we theorie afwisselen met praktijk. We gaan hierbij zo veel mogelijk karten, zodat je voldoende ervaring opbouwt. Een kartles begint met theorie, waarna je de baan op gaat om te oefenen en jezelf te verbeteren. Onderwerpen die centraal staan zijn bijvoorbeeld de ideale racelijn, inhalen, verdedigen, starten, racen, remmen, zithouding, concentratie en nog veel meer. We helpen je ook om je naast de baan te ontwikkelen tot een coureur. Bij IceKart Rucphen zien de oefeningen er soms nét iets anders uit, omdat je natuurlijk op ijs racet in plaats van asfalt.

Voordelen van de Race Academy

 • Je bepaalt zelf hoe vaak, waar en wanneer je traint.
 • Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
 • Je krijgt tips & tricks van experts.
 • Je mag onbeperkt vragen stellen aan onze coaches.
 • Elke training ontvang je persoonlijke aandacht en zie je verbetering.
 • Je gaat meer dan 30 oefeningen doen.
 • Je ontvangt een Den Hartog Racing helmmuts.
 • Doorstroommogelijkheden naar ons raceteam.
 • Mogelijkheid om clubraces te rijden.
 • Je hebt geen eigen kart of outfit nodig.
 • En nog veel meer extra’s (bijvoorbeeld Kart Kampen)!

De Race Academy wordt georganiseerd door racers en coaches die veel ervaring hebben in de kartsport. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en daarnaast kun je zelf beslissen waar en wanneer je traint. Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, dan helpen we je altijd verder. Het lijkt ons leuk om je te introduceren in de kartsport!

Geselecteerde donderdagen 19.00 - 20.30 uur

#JoinTheRace

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door heel Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Je hebt geen eigen kart of spullen nodig, alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, dus waar wacht je nog op?

Vragen? Mail gerust naar info@denhartogracing.com.