Crazy Cart: bekijk voordelige Crazy Carts

Een Crazy Cart van Razor kopen

Dé manier om thuis het race-gevoel te krijgen en te driften: de Razor Crazy Cart. Je kunt met deze elektrische racemachines geheel om je as heen draaien en spectaculaire drifts maken. Deze driftmachines zijn zeer geschikt voor rondom huis; iedereen kan hiermee leren driften. In dit artikel sommen we de verschillende Crazy Carts op; zowel voor kinderen als voor volwassenen. Daarnaast geven we je een tip waar je ze aan kunt schaffen. Bekijk hieronder alvast onze video over Crazy Carts en zie wat je hiermee kunt doen!

Razor Crazy Cart

Allereerst de reguliere Crazy Cart; deze variant is bekroond om de flexibele driftprestaties. Deze Crazy Cart is geschikt voor personen tot 63 kilogram, hij is dus met name erg geschikt voor kinderen. Tóch is het zelfs voor jeugd en volwassenen een leuke uitdaging om op de juiste manier te driften. Dit doe je met het gepatenteerde driftsysteem; je kunt de achterste zwenkhoek variëren zodat je in verschillende posities (vooruit, achteruit, zijwaarts en diagonaal) kunt rijden en driften! Dit levert gave beelden op, bekijk onderstaande video maar eens.

Razor Crazy Cart XL

Na het grote succes van de Crazy Cart werd een variant ontwikkeld voor volwassenen (16+): de Razor Crazy Cart XL. Deze full-size, krachtige driftkart haalt het kind in volwassenen naar boven en behaalt hogere snelheden dan de eerste variant. Met de drift bar beheers je zeer nauwkeurig je drifts, spins en bochten. Maak jij de beste 360? Hieronder zie je een hele gave demonstratie van wat je allemaal met deze XL versie kunt doen!

Razor Crazy Cart Shift

Ook voor de jongere kinderen is er een veilige optie beschikbaar, namelijk de Razor Crazy Cart Shift. Deze driftkart is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en er zit een verborgen snelheidsschakelaar op. Hiermee kunnen ouders de snelheid aanpassen (van 4 km/h tot 13 km/h) op de driftkunsten van hun kinderen; ideaal om veilig en verantwoord te leren scheuren. De Crazy Cart Shift heeft een nieuw en kleiner frame met een vereenvoudigd driftsysteem. 

Wat is een Razor Crazy Cart?

Een Razor Crazy Cart is een elektrische kart ontwikkeld door Razor USA, LLC, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van recreatieve voertuigen zoals scooters, hoverboards en elektrische karts. De Crazy Cart is ontworpen voor plezier en entertainment en heeft een uniek ontwerp dat het mogelijk maakt om bochten te maken, drifts uit te voeren en zelfs zijwaarts te rijden. Het voertuig wordt aangedreven door een elektrische motor en heeft een stuurmechanisme waarmee de bestuurder de richting van de voertuig gemakkelijk kan veranderen. Het is populair bij zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar een leuke en opwindende rijervaring.

Wat kun je met een Crazy Cart?

Met een Razor Crazy Cart kun je verschillende leuke en opwindende activiteiten uitvoeren. Enkele dingen die je met een Crazy Cart kunt doen zijn:

  1. Driften: De Crazy Cart is ontworpen om gemakkelijk te kunnen driften, waardoor je bochten met hoge snelheid kunt nemen en indrukwekkende drifts kunt uitvoeren.
  2. Zijwaarts rijden: Dankzij het unieke ontwerp van de Crazy Cart kun je zijwaarts rijden, wat zorgt voor een opwindende rijervaring en de mogelijkheid om unieke manoeuvres uit te voeren.
  3. Stunts en trucs: Met zijn wendbaarheid en manoeuvreerbaarheid is de Crazy Cart ideaal voor het uitvoeren van stunts en trucs, zoals spins, jumps en slaloms.
  4. Plezier voor alle leeftijden: De Crazy Cart is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor het een geweldige optie is voor familieplezier en buitenspellen.

Kortom, met een Crazy Cart kun je genieten van een breed scala aan activiteiten die spanning en plezier bieden voor rijders van alle leeftijden.

Wat zijn de kosten?

De kosten verschillen per model Crazy Cart. Voor de reguliere Crazy Cart betaal je momenteel € 480,00, voor het XL model ligt de prijs op € 975,00. Ga je voor het Shifter model voor kinderen? Dan betaal je € 500,00.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.