fbpx

Crazy Cart: Fun-Racing rondom huis!

Thuis driften met Razor!

Dé manier om thuis het race-gevoel te krijgen en te driften: de Razor Crazy Cart. Je kunt met deze elektrische racemachines geheel om je as heen draaien en spectaculaire drifts maken. Deze driftmachines zijn zeer geschikt voor rondom huis; iedereen kan hiermee leren driften. In dit artikel sommen we de verschillende Crazy Carts op; zowel voor kinderen als voor volwassenen. Daarnaast geven we je een tip waar je ze aan kunt schaffen. Bekijk hieronder alvast onze video over Crazy Carts en zie wat je hiermee kunt doen!

Razor Crazy Cart

Allereerst de reguliere Crazy Cart; deze variant is bekroond om de flexibele driftprestaties. Deze Crazy Cart is geschikt voor personen tot 63 kilogram, hij is dus met name erg geschikt voor kinderen. Tóch is het zelfs voor jeugd en volwassenen een leuke uitdaging om op de juiste manier te driften. Dit doe je met het gepatenteerde driftsysteem; je kunt de achterste zwenkhoek variëren zodat je in verschillende posities (vooruit, achteruit, zijwaarts en diagonaal) kunt rijden en driften! Dit levert gave beelden op, bekijk onderstaande video maar eens.

Razor Crazy Cart XL

Na het grote succes van de Crazy Cart werd een variant ontwikkeld voor volwassenen (16+): de Razor Crazy Cart XL. Deze full-size, krachtige driftkart haalt het kind in volwassenen naar boven en behaalt hogere snelheden dan de eerste variant. Met de drift bar beheers je zeer nauwkeurig je drifts, spins en bochten. Maak jij de beste 360? Hieronder zie je een hele gave demonstratie van wat je allemaal met deze XL versie kunt doen!

Razor Crazy Cart Shift

Ook voor de jongere kinderen is er een veilige optie beschikbaar, namelijk de Razor Crazy Cart Shift. Deze driftkart is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en er zit een verborgen snelheidsschakelaar op. Hiermee kunnen ouders de snelheid aanpassen (van 4 km/h tot 13 km/h) op de driftkunsten van hun kinderen; ideaal om veilig en verantwoord te leren scheuren. De Crazy Cart Shift heeft een nieuw en kleiner frame met een vereenvoudigd driftsysteem. 

Waar koop je zo’n driftkart?

Deze elektrische driftkarts koop je in Nederland bij The Grid – Racing. Dit bedrijf is gespecialiseerd in activiteiten rondom de racerij, zowel op het circuit als naast het circuit. Zij hebben de missie om bij iedereen het race-gevoel naar boven te krijgen en daar passen de Razor Crazy Carts natuurlijk goed bij. Je kunt hiermee namelijk gemakkelijk en snel rondom je eigen huis racen, driften en plezier maken.

Lees ook: The Grid – Racing, wie zijn dat?

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.