Formule 1 boek kopen: de beste F1 boeken!

Ben je op zoek naar het leukste Formule 1 boek? Er zijn veel verschillende boeken over de autosport en de Formule 1 te verkrijgen, onder andere van Max Verstappen en Olav Mol. Ook over coureurs uit andere landen zijn fantastische F1 biografieën te lezen. In dit artikel sommen we een aantal boeken op. Een hele leuke cadeautip!

Formule 1 boek kopen

Er zijn verschillende soorten Formule 1 boeken te verkrijgen. Denk aan biografieën van autocoureurs, maar ook van mensen die deze vorm van autosport van dichtbij meemaken. Denk hierbij aan commentators Olav Mol en Jack Plooij. Daarnaast zijn er ontzettend leuke boeken met informatie en weetjes over Formule 1 te koop.

Verschillende F1 boeken

Hieronder geven we een aantal boekentips omtrent de Formule 1, uiteraard te beginnen met boeken over onze eigen Max Verstappen! Naar welk raceboek gaat jouw voorkeur?

Max Verstappen boek

Er zijn een aantal boeken over Max Verstappen geschreven, hieronder zie je wat voorbeelden.

Boeken Olav Mol & Jack Plooij

Er zijn maar weinig mensen die de Formule 1 van dichtbij meemaken, net als Formule 1 coureurs. Olav Mol en Jack Plooij zijn Nederlandse commentators die wel erg dicht in de buurt komen en ongekende dingen meemaken in de wereld van de Formule 1. Ze reizen de hele wereld over om het Formule 1 circus te volgen. Daar ontstaan dan ook de beste verhalen! Als je een leuk Formule 1 boek wil lezen, zijn dit zeker aanraders:

Formule 1 boek: info & weetjes

Natuurlijk zijn er ook ‘algemene’ Formule 1 boeken te verkrijgen. Hierin wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe de Formule 1 werkt, wat er in omgaat of vind je leuke weetjes. Deze weetjes hoor je meestal niet in reguliere TV uitzendingen, wat het tot interessante F1 boeken maakt. Bekijk bijvoorbeeld onderstaande boeken:

F1 boek over andere Formule 1 coureurs

Er zijn over Max Verstappen al fantastische boeken/biografieën geschreven, maar zo zijn er nog veel meer autocoureurs met bijzondere levensverhalen. Denk bijvoorbeeld aan de carriere van Ayrton Senna. Ook over andere spraakmakende Formule 1 coureurs zijn boeken te verkrijgen, bijvoorbeeld over Michael Schumacher, Kimi Raikkonen en Mark Webber.

Meer Formule 1 boeken?

We hebben in dit artikel slechts een aantal Formule 1 en autosport boeken uitgelicht, maar natuurlijk zijn er nog veel meer F1 boeken te koop. Zo zijn er boeken over circuits (bijvoorbeeld Zandvoort) en over mechanics binnen de Formule 1. Zat stof om te lezen!

Lees ook: boeken over de kartsport!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.