fbpx

Integraalhelm kopen: bekijk goede integraalhelmen!

Integraalhelm aanschaffen

Wil je een integraalhelm aanschaffen voor het motorrijden of om mee te karten? Weet dan waar je op moet letten en welke soorten integraal helm er zijn. In dit artikel sommen we aantal integraalhelmen op die je simpel en snel online kunt bestellen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Veilige karthelm kopen?

Ben je opzoek naar een échte karthelm? Dan kun je ook eens dit artikel bekijken, daar geven we je meer informatie over een merk wat zich heeft gespecialiseerd in karthelmen.

Wat is een integraalhelm?

Een integraalhelm is een motorhelm die gekeurd en helemaal gesloten is. Integraal helmen zijn dus helmen met een gesloten kinstuk. In tegenstelling tot een systeemhelm, kan het kinstuk van een integraal helm niet geopend worden. Hierdoor laat de helm zo min mogelijk wind en geluid door. Daarnaast is een integraalhelm erg veilig. Uiteraard kun je wel het vizier openen voor frisse lucht. Er zijn veel verschillende merken integraalhelmen te koop, hieronder sommen we een aantal merken op:

LS2 motorhelmen

LS2 is één van de meest voordelige merken integraalhelmen die je kunt verkrijgen. Een LS2 helm is goedgekeurd, maar houd er rekening mee dat dit wel een standaard motorhelm is. Je vindt deze helmen bijvoorbeeld veel als ‘leenhelmen’ op een kartbaan. Toch is het wél een voordelige manier om een eigen helm aan te schaffen!

Shark integraalhelm

Shark is een bekend merk, wat een stukje prijziger is dan LS2. Echter krijg je hier ook meer voor je geld; de helm voelt zwaarder en daarmee veiliger aan, er zijn meer kleuren te verkrijgen én je kunt bijvoorbeeld een integraalhelm kiezen met een zonnevizier. Klik op de button hieronder om de meest recente Shark motorhelmen te bekijken:

HJC integraal helm

HJC is een sportief merk motorhelm wat een zeer groot assortiment heeft. Je kunt uit verschillende prijsklassen, kleuren en modellen kiezen. Er zit hier zeker iets tussen wat naar je wens is!

Bekijk alle motorhelmen

Hierboven hebben we drie merken helmen uitgelicht, maar er zijn natuurlijk nog veel meer motorhelmen. Je kunt daarom het beste even deze website bekijken en filteren op jouw voorkeuren (kleur, maat, merk, prijs, beoordeling, etc.). 

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Allereerst is het van belang om te kijken naar je wensen, wat wil je bijvoorbeeld uitgeven? Wil je een helm die bij je motor/outfit past? Welke kleuren vind je mooi? Moet de helm sportief zijn? Allerlei vragen die je jezelf af kunt vragen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon eens bekijken wat je aanspreekt.

De pasvorm is vooral erg belangrijk; een helm dient goed aan te sluiten en niet te knellen. Dit zorgt voor de veiligheid en daarnaast zal een helm die te los zit veel lawaai toelaten, wat niet fijn rijdt. Hieronder zie je een video met meer informatie over integraalhelmen:

Lees ook: een voordelige motorhelm aanschaffen!

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Kartlessen voor jeugd

Eerste kartles gratis!

DE RACE ACADEMY IS WEER VAN START: INSTROMEN IN SEPTEMBER IS AAN TE RADEN VANWEGE DE VELE BEGINNERS!

Word lid en race op verschillende locaties door Nederland. De Race Academy is de meest voordelige manier van karten als sport.

Geen eigen kart of spullen nodig; alles is bij de prijs inbegrepen.

Jouw eerste kartles ontvang je gratis en het lidmaatschap is op elk moment kosteloos opzegbaar, race je mee?

Vragen? Mail naar info@denhartogracing.com.