Karten in het Noorden, bekijk de kartbanen!

Wil je binnenkort in het noorden gaan karten, maar ben je benieuwd welke kartbanen je dan kan bezoeken? Dan ben je hier op het juiste adres! In deze Race Blog geven we je namelijk alle informatie over karten in het noorden. Je vindt hier alle kartbanen in Friesland en Groningen!

Kartbanen in Groningen

We beginnen in Groningen, hier liggen namelijk twee kartbanen: de één indoor en de ander outdoor. Laten we starten met de indoor kartbaan, genaamd Kartracing & Bowling Groningen. Deze uitdagende indoor kartbaan heeft spectaculaire blinde bochten, wat het erg spannend maakt. Daarnaast kan je veel snelheid maken bij het verlaten van de brug en op de rechte stukken die dit circuit te bieden heeft.

Play Video

Naast deze indoor kartbaan, beschikt de provincie over een outdoor circuit waar je met huurkarts én privé karts kan rijden. Deze kartbaan ligt in Ulrum en is niet erg groot, maar wel heel leuk door de bochten die snel in elkaar overvloeien.

Play Video

Karten in Friesland

Ook de naastgelegen provincie Friesland beschikt over twee kartbanen, maar deze zijn beiden indoor. Dat mag de pret natuurlijk niet drukken, we beginnen met de kartbaan in Leeuwarden. Dit circuit is compleet vernieuwd en heeft een lengte van zo’n 500 meter.

Play Video

In Heerenveen ligt een wat grotere kartbaan, genaamd De Vries Indoorkarting. De layout van dit circuit beschikt over twee verdiepingen en is ruim opgezet, waardoor er voldoende inhaalmogelijkheden ontstaan. Racen kan je er dus goed doen!

Play Video

Benieuwd naar alle kartbanen in Nederland?

Lees dan hier verder, we hebben namelijk een lijst met alle actuele kartbanen van Nederland. Zo kan je alvast beginnen met afvinken.

Staat jouw vraag, idee of onderwerp er niet tussen?

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.